שלום לכולם.

P e a c e 1

New member
שלום לכולם.

רציתי לדעת, איך פרופיל 21 משפיע על החיים? לא מבחינה חברתית, אלא מבחינה חוקתית. כלומר, שמעתי שלא נותנים לעשות רישיון בגלל פרופיל 21, ועוד כל מיני כאלה. רציתי לדעת האם זה נכון. תודה..

omer87

New member
תלוי מה התוכניות שלך לעתיד...

כיום כבר לא ממש משפיע... וחבל שהתגייסתי

P e a c e 1

New member
מז"א מה התוכניות שלי לעתיד?

תוכל לפרט? איך זה יגרע לי מהעתיד? אילו אפשרויות זה יחסום בפני? יש מאמרים בנושא? או בכלל, מידע על הצבא, מידע כללי שכזה? אולי יש פורום שתוכל להפנות אותי אליו, שכן נראה לי שהפורום הזה לא רלוונטי לשאלותי.

omer87

New member
הזמנים משתנים!!

יש מקומות שעל מנת להתקבל אליהם אתה נדרש ברקע צבאי... זה לא מדע מדויק ואין רשימה ולפעמים זה נותן עדיפות@!!! המגמה היא שהחשיבות לעניין יורדת בכל המקומות .... פטור רפואי הרבה יותר טוב מפטור נפשי אם כי לחשו לי באוזן שלאחרונה רושמים את הפטור הנפשי כרפואי!!! תוכל לפנות לפורום מתגייסים, פורום סדירים ופורומי סרבנות למינהם
חוץ מזה........ אם תבחר לתרום למדינה בדרך אחרת אני מאמין שהיעדר שירות צבאי לא יהיה למגבלה... י"כ בשבילP ההיגיון בצבא יצא על נפשי ב 48, מאז הוא מצא עבודה בסקטור הפרטי... כלומר,, אפשר להסתדר גם בלי צבא

ShukyDD

New member
אני אגיד לך איך זה משפיע

אתה חולה נפש ככה זה משפיע ילדים יצביעו עליך ברחוב ויגידו "אמא, מה החולה נפש הזה עושה פה?" ואמא שלהם תגיד להם "אל תסתכלו, שלא תהיו גם אתם חולי נפש כמוהו" ותצעק עליך "חוליגן! איך אתה לא מתבייש? ככה מסתובב באמצע היום ברחוב! צריך לכלוא אנשים כמוך, דוגמא רעה לילדים!" ואז תתחיל לדמיין שהכל נסגר עליך והעולם הולך ומתכווץ ולהזות שהנה מלאך המוות בא ומחייב אותך על שתי סתימות וגשר שעשית לפני חודשיים ועוד לא שילמת וכשתראה את הסכום ימאס לך לחיות אז תלך לאמא שלך ותגיד לה "אמא, נמאס לי, אני מתאבד!" והיא תגיד לך "תתאבד, אף אחד עוד לא מת מזה" אז תעלה על עזריאלי ותקפוץ כשבראש מהדהד לך אותו משפט "חוליגן! חולה נפש!" בקיצור אל תצא על 21

ShukyDD

New member
וואי וואי איזה כבד

מתחיל להיות יותר ברור למה יצאת על נפשי

P e a c e 1

New member
תודה על הביקורת,

אך שמור אותך לעצמך בפעם הבאה. נכנסתי לפורום כדי לקבל תשובות אפקטיביות, לא תשובות לגלגניות.

ShukyDD

New member
כן אז אם זו השאיפה שלך בחיים

כדאי מאוד שתפסיק להיות כזה פלצן

למעלה