שלום לכולם:)

שלום לכולם:)

הייתי מעוניינת לדעת מה הרפלקסולוגיה אומרת על שלפוחית שלא עוברת ולא מתפוצצת מעצמה. ומה הדרכים לטיפול בה בעזרת הרפלקסולוגיה. יש לציין כי אין בה נוזלים אלא היא רק נפוחה . תודה לעונים.

מקוםבלב

New member
שלפוחית

ערב טוב לך, היה רצוי שתתני לנו תיאור יותר מדויק לגבי המיקום צורה, צבע. אם יש תמונה בכלל יהיה נהדר.

קודם כל תודה על ההתייחסות המהירה...

אני מוסיפה פה תמונה של הרגל עם השלפוחית . והיא נמצאת ברגל ימין בעקב בחלק החיצוני השמאלי שלה

csh018

New member
עפ"י התאור שלך נראה לי שזו פיטריה

או שומה עודפת. שלפוחית או שהיא מתפוצצת והנוזלים יוצאים או שיש ספיגה של הנוזלים. הייתי עובד עם תערובת (שמנים) לפטריה. ולכן גם צורת הטיפול שונה. 1.אם אפשרת למשהו זר לחדור אזי חיזוק מע' החיסון. 2.עבודה על זרימה בגוף כלי דם ולימפה. 3.יש לנו פה עודף אדמה ורגל ימיןמכיוון שזה בצד החיצוני לברר מה קורה עם הסביבה ומברר מה היא מונעת ממך לעשות. במידה וזו שלפוחית צריך לעשות תיקון יציבה. בהצלחה שלומי

תודה שלומי.

זה בטוח לא פטריה, כיוון שבברור רואים שזוהי שלפוחית שהנוזלים שלה כבר נספגו חזרה. ניסיתי לטפל עם שמנים אך ללא הועיל היא פשוט לא נעלמה. בדרכ השלפוחית נעלמת לחלוטין עם שמנים אך הפעם היא פשוט עיקשת ואני לא רוצה לפוצץ אותה אך מצד שני לא הייתי רוצה שהיא תהפך לעוד יבש שמתישב לי על הרגל. לגבי השאר אפשר קצת יותר פירוט לגבי איך אני עושה זאת?

csh018

New member
אני חושב שמריחת חמאת שיאה יכולה

לעזור . לגבי השאר : לחזק גב תחתוןולשחרר שרירים תפוסים בגב תחתון. יציבה לדאוג לנעל מתאימה, להכניס בטן לדחוף ישבן פנימה קשה בהתחלה יותר בריא אחר כך. לגבי חיזוק אדמה את יכולה לאעזר בשמנים של צאקרה 1 ו-2. לגבי זרימת דם גם בעזרת עיסוי עם שמנים ברוש אליקסריום...( סומך עליך). את יכולה לראות בפורום תשובה שלי לגבי דורבן די דומה למקרה שלך. בריאות טובה שלומי

מעניין...

כי אני לא סובלת מבעיות של גב תחתון בכלל. לגברי שמנים אני בהחלט אנסה אותם. תודה על הכל:)

מקוםבלב

New member
בוקר טוב לך,

האם את הולכת עם נעלי עקב גבוהים? אני לא לקחתי את השלפוחית למקומות של שלומי, אבל חסר לי משהו בתמונה הכללית.האם היא הופיע שם בעבר? ההרגשה שאני מקבלת מהרגל היא של חוסר זרימת דם טובה או בעית יציבה בגלל זה שאלתי על העקב. אם תוכלי תשלחי עוד תמונה רק הפעם שנראה את כל הרגל ולא בתוך נעל. אני חושבת שכן הייתי מפוצצת אותה ואז מורחת שמנים או אפילו משחת אנטיביוטיקה כדי שלא יהיה זיהום.לא הייתי משמנת אותה אלא דווקא מיבשת. יום נפלא

תודה על התשובה

אני לא הולכת עם נעלי עקב גבוהים בכלל אלא רק עם נעלים שטוחות. אני אצלם מאוחר יותר את כל הרגל ואשים כאן. תודה על ההתייחסות.

csh018

New member
חמאת שיאה מפני שהיא

שומרת על הלחות הטבעית של העור , היא מרכת ומגמישה אותו , עוזרת לטפל בפצעים , בזיהומים חיצוניים ובנגעים שונים . וכך אותה שלפוחית תתמוסס כולה. שלומי

למעלה