שלום לכולם.....

שלום לכולם.....

אני תודה לאל בהריון בשבוע 18 ואני מצטערת בשביל כל אלה שלא יכולים לביא בעצמם ילד לעולם.... אבל עכשיו שאני במצב המדהים הזה אני שואלת את עצמי למה שנשים ירצו להיות פונדקאיות...? איך אפשר לראות ילד שגודל בתוכך ולדעת שהוא לא שלך ואת הולכת לתת אותו אחר הלידה..? למה נשים רוצות לעשות את זה...? חשוב לי שתבינו שהפניה הזאת היא מרצון להבין ממש לא תקיפה או משהו כזה... אשמח לבין... יום נעים... ובהצלחה לכולן...

דווקא כי אולי..

אותן נשים שבקלות וללא כל בעיה נכנסו להריון ויש להם שני ילדים או שלושה והם מבינים בכאב של לכמוהה לתינוק קטן משלך וזה בלתי אפשרי ללא עזרת פונדקאית לכן אותן נשים שעושות את הפונדקאות כמוני למשל מרגישות בליבן שהן עושות דבר גדול ואותם תשעה חודשים שאותו עובד גדל בתוך רחמי אני ואותן פונדקאיות שומרות עליו מכל משמר הוא אוצר חשוב מאוד להוריו ובכל יום שעובר ובכל שעה ודקה שהוא גדל אותה פונדקאית לחלוטין יודעת שהעובר הזה אצלה שם גדל בהשאלה מן אינקובטור לתשעה חודשים ולכן גדילתו באותו רחם של פונדקאית הוא ללא רגשות אליו אלה לדבר הנפלא שהיא עושה. מקווה שהצלחתי לספק את סקרנותך ואני עדין פה בסביבה אם ישנה עוד שאלה או אילו שהם ספקות.

אני חושבת ש...

זה ממש דבר מדהים מה שאתן עושות מבחינתי אתן נשים אמיצות... המון תודה על ההסבר.. בהצלחה לכולכן!!!!!!!

למעלה