שלום לכולם

ליאלי 10

New member
שלום לכולם

שלום לכולם קוראים לי ליאל אני בת 11 לפני שנה תסנו להונגריה ואחשו מצתי את הפרום ואני רוצה לשרשר כן יתכם

shirta14

New member
שלום לך../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

אם רק אפשר לתקן אותך...לא כותבים אחשו אלא עכשיו... ברוכה הבאה

תתקנו אותה בבקשה..../images/Emo140.gif

ליאל היא הבת המדהימה שלי והיא בת 11 לפני שנה וחצי וקצת יותר עזבנו את ישראל להונגריה ליאל השתלבה נפלא ולמדה את השפה ההונגרית כתיבה וקריאה ועתה אף היא לומדת בבית ספר שפה שלישית אנגלית. ביקשתי מליאל שתחפש לה פורום לכתוב הרבה ולקרוא כדי לרענן ולא לשכוח לכתוב ולקרוא תשפה העברית שהיא שפתה תהיה תמיד בראש ובראשונה! אנא מכם קבלו אותה באהבה וסבלנות ותקנו אותה איפו שצריך גם אני משתדלת לעשות זאת איתה. ליאל ילדה מקסימה שיש לה הרבה לספר. ותודה לכם. לא אפריע שבוע טוב לכולם

ציקהלה

New member
עדיין המצב שלה לא גרוע כמו ששלי

אני דיסלקט, אז לתקן אותה אני לא

faland

New member
וואלה?

לא יפה לקרוא לעצמך ככה... עדיף תאמר מאותגר הבנתית

ציקהלה

New member
אבל אני לא מאותגר הבנתית

אחרת לא הייתי לומד את מה שאני לומד.... לכן אני נישאר דיסלקט בלי יכולת להתבטות בכתב

AngeIDust

New member
ברוכה הבאה לפורום!

ספרי לנו איך בהונגריה? איך בבית ספר את מסתדרת עם השפה והחברים? ואיזה כיף לך (ראיתי בבלוג) יורד אצלך הרבה שלג!

ליאלי 10

New member
כיף מאוד פה בהונגריה

את השפה ההונגרית אני מכירה טוב קוראת וכותבת לצארי את העברית לאט לאט אני מפחדת לשכוח בגלל זה חשוב לי לכתוב הרבה ולקרוא עברית. פה יורד שלג לא תמיד אבל קר מאוד מהחודש ירד יורד שלג מסיבי כיף פה אבל אני מתגעגעת לחברים ולישראל מאוד. כולם מי שכותב פה מחול? יש לי פה גם חברים אבל הם שונים מהחברים בישראל פה ללכת לחבר צריך לקבוע מראש בישראל זה היה שונה. אל מה מדברים פה בפורום בדרך כלל?

את דוקא כותבת יפה מאוד!

אין לך יותר טעויות מהממוצע של הפורום, באמת! הרבה כאן ילמדו עברית ממך, ולא ההיפך
רובנו גרים בחו"ל, אבל פה ושם כותבים פה תושבי הארץ (שגם חלקם יכולים בהחלט ללמוד ממך דבר מה בעברית...) רוב השרשורים פה הם סתם על דא ועל הא, וכמובן שכל כמה זמן צצים כאן שרשורי "אני מתגעגע לבמבה", "אני מתגעגעת לפלאפל", "אוף, ה<הכנס לאום>ים קרים ואני מתגעגע/ת לישראלים", וכו'! שטפי אותנו בחוויות שלך, ותהני משלנו... (או שסתם תכנסי לתסכול)

ציקהלה

New member
רק רציתי להגיד לך

שכשהייתי בגיל שלך (אם אני זוכר נכון) להורים שלי היה כנס בהונגיה והיה לנו ממש כיף... אני לא זוכר איפה הייתי שם אבל אני יתקשר להורים שלי ואולי יעלה כמה תמונות מאוחר יותר.... בכל מקרה אנחנו מדברים על הרבה דברים... אל תיתבישי להביע דעה או לשאול שאלה...

AngeIDust

New member
מדברים על כל מיני דברים

החיים בכלליות, הלימודים, החיים בחו"ל, כל כל מה שבא לך! יש פה אנשים מחו"ל (הרוב) וכמה מישראל. מצחיק שבכל מקום בעולם צריך להודיע שנה מראש כשרוצים להפגש עם מישהו. סיוט אה?

למעלה