שלום לכולם...

אוהבתת

New member
שלום לכולם...

פעם אחרונה שהגבתי כאן.. אפילו לא נכנסתי כדי לראות תגובה לתגובה... בכל אופן אני מאוד רוצה לשוחח עם מישהו.. ואם הוא פילוסופי.. יותר טוב... הייתי רוצה להבין כמה דברים... בעולם הגברים!!!! בעולם הנשים... ולמה תמיד אני רוצה את מה שאין לי... את מי שאין לי.. ומה זה בעצם רוצה... ואם כבר רוצה....האם אני באמת רוצה!? אשמח לקבל תגובות... אני מבקשת לא צניות... תגובות ש"יתנו" לי משהו..

hilabarak

New member
שלום לך, הרבה פעמים לאנשים יש

בעיות בתחום הרגש האישי שלהם והם חושבים בטעות שאלו בעיות ברמה הפילוסופית. תחשבי על כל האוכלוסייה העולמית. נניח ש80 אחוז מהאנשים מוצאים בני זוג. נניח שמתוכם יש 20 אחוז שמצאו זוגיות מאושרת. כמה בדיוק אנשים מתוך ה80 אחוז ומתוך ה20 אחוז חשבו על הבדלים בין גברים לנשים ? כמה בדיוק חשבו על הרצונות שלהם ? אני יכול להגיד לך ש99.9 אחוז מהאנשים שאני מכיר ומנחה ובני משפחה וכולי, אינם חושבים פילוסופיה כמעט בכלל. והעובדה היא שבכל זאת 80 אחוז מוצאים זוגיות ו20 אחוז מתוכם זו זוגיות טובה. מה שאני רוצה בתכלס לומר זה, שאם את רוצה לפתור בעייה בהקשר הזוגי. תעזבי לרגע את נושא הגברים, והנשים, ומהו רצון, ומהו רצון אמיתי..... תעברי למגרש האישי שלך. מה את באופן אישי חושבת על זוגיות ? מה את באופן אישי חושבת על גברים (אולי את מפחדת מזוגיות וגברים כי אצלך בבית ראית דוגמא לא טובה) ? נניח שמחר אצמיד לך גבר מושלם, מה הדבר הראשון שתחשבי עליו ? האם תשמחי שהוא נראה טוב ? שהוא אדם אדיב ? שהוא חכם ? בקיצור כדי לפתור את בעיית ההתאמה הזוגית, לדעתי עלייך לבחון את עצמך ולא את העולם. כי בעולם אין בעייה, אנשים מוצאים זוגיות וחלקם מוצאים זוגיות סבירה וחלקם מאושרת וחלקם גרועה.

אוהבתת

New member
תודה...

בגדול אני באמת חושבת שזה נכון.... תודה על הכיוון... ואשתדל לייסם... מה גם שאני מתכוונת "לטייל" באתר המומלץ... תודה!

ברק מאחלת לך בהצלחה

על הפרוייקט החדש שלך. אני עדיין חושבת איך להביא אותך לישובנו כדי שתרצה בפני כמה אנשים. מאד רוצה לשמוע ממך הרצאה ואפילו סדנה אני עדיין זוכרת איזה רעיונות נפלאים יש לך ממני המעריצה

hilabarak

New member
תודה על המחמאות, סתם לידיעה

כללית - מהו הפויט החדש שלי?

barak001

New member
עולם הגברים?

אין עולם גברים או עולם נשים, יש עולם של בני אדם.

iditpr

New member
למה צריך להיות הבדל בין העולמות?

מצטערת, על פי השקפתי אין הבדל בין העולמות. נו, הפילוסופיה מאפשרת לנו לחשוב רחוק, לבקר, לקרוא תיגר על רעיונות שמקובלים בחברה. למה לא לחשוב שכל האנשים, בני האדם, הם אנשים שווים. לכל אחד נפש, עולם, מחשבות , רעיונות משלו. למה להגדיר אותו בקבוצה? כתבתי על כך בספרי "בחזרה לייעוץ הפילוסופי", ראו קישור-פרק ה' עדית פריאנטי

למעלה