שלום לכולם
A Anin17 New member 26/11/05 #3 שמת לב לכך שבהתחלה כולם נחמדים ואחרי הודעה או שתיים ישר מתחילים לתקוף ואוהד, שלום וברוך הבא לפורום ספר לנו איך הגעת לפה? מה אתה אוהב לשחק? איפה? כמה? וכו...
שמת לב לכך שבהתחלה כולם נחמדים ואחרי הודעה או שתיים ישר מתחילים לתקוף ואוהד, שלום וברוך הבא לפורום ספר לנו איך הגעת לפה? מה אתה אוהב לשחק? איפה? כמה? וכו...
9 9ball master New member 26/11/05 #4 אני מאמין ב... אמרה שאומרת: חף מפשע עד שיוכח שלא, באנגלית זה נשמע יותר טוב innocent until proven guilty ובהקשר זה, אני לא מכליל אף אחד, אם אוהד הוא החברים האחרונים שהצטרפו לפורום אז אולי נשמע עוד התקפות אבל עם לא אז בכבוד...
אני מאמין ב... אמרה שאומרת: חף מפשע עד שיוכח שלא, באנגלית זה נשמע יותר טוב innocent until proven guilty ובהקשר זה, אני לא מכליל אף אחד, אם אוהד הוא החברים האחרונים שהצטרפו לפורום אז אולי נשמע עוד התקפות אבל עם לא אז בכבוד...
8 8Ball Master New member 26/11/05 #6 איזה קבלת פנים??? לא נעים איזה קבלת פנים זו...כל מה שאמרת זה לא יפה לא כך מקבלים חבר חדש לפורום...אני מציע למחוק
איזה קבלת פנים??? לא נעים איזה קבלת פנים זו...כל מה שאמרת זה לא יפה לא כך מקבלים חבר חדש לפורום...אני מציע למחוק
A Anin17 New member 26/11/05 #7 למי שלא הבין דיברנו בצחוק על המגמה בפורום לא דיברנו עליך או על אוהד נהפוכו תמיד נשמח למשתתפים חדשים שביחד ניצור קהילה שלמה
למי שלא הבין דיברנו בצחוק על המגמה בפורום לא דיברנו עליך או על אוהד נהפוכו תמיד נשמח למשתתפים חדשים שביחד ניצור קהילה שלמה