שלום לכולם ..!!!!!!!!

א י י ל 18

New member
שלום לכולם ..!!!!!!!!

אז ככה , אני חדש פה בפורום הזה.. לפני שבוע ראיתי את הסרט סיפור סנדרלה של הילארי, ופשוט התאהבתי
אחלה של זמרת אחלה שחקנית ונראת ממש טוב.. אני חושב שהפכתי למעריץ שלה.. מה השמות של הסרטים שלה (באנגלית) אני רוצה לצפות בהם .. אהה וזה נכון שהיא הייתה שמנה פעם והרזתה הפכה לאנורקסית או משהו ואז הוציאה על זה סרט משהו כזה..? תודה מראש ומקווה להנות פה

א י י ל 18

New member
דרך אגב

אני רועי בן 15 בקרוב, זה הניק של אחי יש לי בעיה להיכנס דרך הניק שלי משום מה

MYHOT3

New member
תשובות

קודם כל ברוך הבא לי קוראים גל... טוב הנה רשימת הסרטים The Perfect Man (2005) .... Holly Hamilton In Search of Santa (2004) (V) (voice) .... Crystal Raise Your Voice (2004) .... Terri Fletcher A Cinderella Story (2004) .... Sam Cheaper by the Dozen (2003) .... Lorraine Baker The Lizzie McGuire Movie (2003) .... Lizzie McGuire/Isabella Agent Cody Banks (2003) .... Natalie Connors ... aka Agent Cody Banks, L' (Canada: French title) Cadet Kelly (2002) (TV) .... Cadet Kelly Collins Human Nature (2001) .... Young Lila Jute ... aka Human Nature (France) (USA) "Lizzie McGuire" (2001) TV Series .... Elizabeth Brooke "Lizzie" McGuire The Soul Collector (1999/I) (TV) .... Ellie Casper Meets Wendy (1998) (V) .... Wendy True Women (1997) (TV) (uncredited) .... Extra

olsen cool

New member
ברוך הבא

אממ הילארי לא הייתה שמנה היא הייתה מלאה והיא לא הפכה להיות אנורקסית ולא-גם לא הוציאו על זה שום סרט.

MYHOT3

New member
לאייל - תרגום

הגבר המושלם - לא יצא עדין בארץ. בקול גדול סיפור סינדרלה ליזי מקוויר הסרט ליזי מקוויר ממריאה לרומא סוכן סמוי קודי בנקס קלי הצוערת כשקספר פוגש את וונדי נשות אמת חיפוש אחר סנטה 12 במחיר 1 מקווה שעזרתי

למעלה