שלום לכולם

• פותח הנושא r5a2
  • פורסם בתאריך

r5a2

New member
שלום לכולם

ביום שלישי 8/11 בתוכניתו של עמנואל רוזן (ערוץ 10, 21:00), יתארך דניאל, ילד מקסים, המייצג בעייה המשותפת להרבה ילדים כמותו שנולדו עם אוטיזם. כיוון שהנושא קרוב לליבי בחרתי לפרסם כאן גם את המכתב שכתב דניאל- ראו קובץ מצורף. אנה מכם, תגיבו לפי המספרים המפורסמים בקובץ. תודה ושבת שלום (שוקי- אני מקווה שזה בסדר לפרסם כאן- לדעתי יש לנושא קשר לאיכות השילטון...)

Mesarim

Member
ביום שלישי בבקר ?

תרשמי את ההודעה פעם נוספת בהצלחה

אל תמהרו להתלהב.... ממש לא.......

ואני בכלל לא בטוח שהסיפור הזה עומד לעשות טוב לקהילת האוטיסטים בישראל. אם אני מבין נכון את אשר עומד להתרחש [ ואני מכיר טיפה את הנפשות הפועלות ] , הרי שעומדים להציג כאן אוטיסט בתפקוד גבוה מאוד-מאוד-מאוד, שאינו מעיד על כלל האוטיסטים. אם זה מה שהולך להתרחש, הרי שזה גול עצמי. הלוואי שאני טועה בגדול. ואגב: הנושא הזה קרוב מאוד מאוד מאוד לליבי. הכי קרוב שרק אפשר לשער.

r5a2

New member
קונפוציוס

אתה צודק, דניאל אכן בתפקוד גבוה מאוד אך איני רואה מדוע דאגה גם לאוכלוסיה הזו יפגע בקהילת האוטיסטים ככלל. אני מודע לחששות שלך ולבעיתיות אך עדיין, מכיוון שהספקטרום האוטיסטי הוא רחב מאוד (תפקוד גבוה מאוד לעומת תפקוד נמוך ותלות מתמדת) יש לדאוג לכל הרבדים. אישית אני עוסק יותר בתפקוד הנמוך בספקטרום אך ארתם לכל מאבק בתנאי, כמובן, שלא יפגע באחרים. מי כמוך יודע, שיש הרבה הרבה מה לעשות. אשמח להמשיך את הדיון באופן פרטי... שבוע טוב

אני מציע שנמשיך את הדיון החשוב הזה

לאחר שידור התוכנית. אני מבין כי מטרת התוכנית היא להציג את רעיון שילובם של ילדים חריגים בתוך הקהילה הנורמאלית תוך כדי התמודדות עם מערכות שלטון שאינן ששות להקציב אמצעים. ובכן, נמתין ונראה.

ראיתי את השידור ולדעתי הופעתו

של האוטיסט דניאל, לא ממש הועילה לקהילת האוטיסטים בישראל. ראינו ילד נורמאלי לחלוטין ואפילו מחונן. נו...אז מה טוב ייצא מזה ? האמנם זהו הפרופיל של האוטיסט הממוצע ? האם מישהו הבין מדוע הוא נופל בקטגוריה של האוטיסטים ? האם מישהו הבין מדוע אימו לא מאפשרת לו לבקר בביה"ס ? כאמור: הנושא קרוב מאוד לליבי [ הכי קרוב שרק אפשר לשער ] ואני סבור שהוא הוצג בתוכנית בצורה פתטית ושגויה שלא תורמת דבר לעניין המדובר.

למעלה