שלום לכולם!!!

שלום לכולם!!!

איזה כיף זה שיש הורים כמוכם!!! אז ככה..... אני מש"קית ת"ש,התגייסתי במרץ 05 (צ'ונגית) וסתם הסתכלתי בהודעות של הפורום שלכם וראיתי הרבה שאלות שקשורות לת"ש, אני אשמח לענות על כל השאלות שלכם!!!

סמדר בנ

New member
תודה מורן ../images/Emo13.gif

אכן, מדי פעם עולות שאלות כאלו. נשמח באמת אם תעני כשתוכלי. אגב יש שאלה כאן של חייל טרי (שאנטי MEN) בנוגע ליציאות בטירונות עם ת"ש 4. אולי את תדעי לענות לו.

רוני61

New member
מעניין אם התפקיד נשאר אותו דבר

מאז שאני הייתי משקית ת"ש לפני בערך מיליון שנה......... ספרי קצת (בשביל הנשמה והנוסטלגיה )עדיין יש טופס 55? , וכל יום חמישי מתיצבות כל המשקיות ת"ש מכל הארץ בשלישות ראשית כדי לאסוף תשובות לכל הטופסולוגיה שמולאה במהלך השבוע? אני בטוחה שדבר אחד השתנה לא יוצאים לביקורי בית בטרמפים, אני עשיתי ביקורי בית במקומות ("אללא איסטור" ולהקתו) והכל בטרמפים ממש מפחיד לחשוב על זה היום זהו....הזכרת לי נשכחות, אז ספרי אם בא לך ובהצלחה

טופס 55, יותר פופלרי מתמיד...

וכל יום חמישי מש"קיות הת"ש מתייצבות כל אחת באוגדה אליה היא שייכת על מנת להגיש בקשות (או לחילופין בקום, פיקודים, וכד'..). איפה היית מש"קית ת"ש? אני ממש נהנת בתפקיד, קצת קשה לפעמים להתמודד אבל בסך הכל המון סיפוק, הערכה, וכבוד... ביקורי בית זה סיפור בפני עצמו, ברוב היחידות המפקד גם רוצה לבוא (ככה שזה טרמפ הלוך חזור..), אבל גם אם לא רק באוטובוסים או רכבות....

רוני61

New member
בגדוד שכבר לא קיים יותר, גדוד שריון

שהיה מוצב בצפון בקעת הירדן (433), ומפקדים שעורכים ביקורי בית, מי שמע על זה?? הצבא מתאים את עצמו לעידן הפוסט מודרני.

סמדר בנ

New member
רוני - תחשבי

שלא רק נסענו בטרמפים אלא שלא גם לא היו טלפונים ניידים
יצאנו מהבסיס והיינו מנותקות במשך שעות. אני זוכרת ביקורי בית בכל מיני מושבים במקומות נידחים ואיך נתקעתי לא פעם זמן ארוך בצומת עד שמישהו עצר
היום הייתי רוצחת את הבנות שלי אם היו עולות על טרמפים. חיינו כנראה בעידן התמימות...

מקטובי

New member
כייף לי

טוב לדעת שאת איתנו אבל הכי חשוב שתהיי עם החיילים ונשמח מאוד להתיעץ בבוא העת

למעלה