שלום לכולם.....

o n o f f

New member
שלום לכולם.....

המממ אני חדשה פה ומעריצה לשעבר, מאז שהסדרה ניגמרה בארה"ב גם נאי די עברתי לסרות אחרות...אבל תמיד הייתה לי פינה חמה בלב לתיקים, למאלדר וסקאלי..איזה כיף שיש עדין אנשים שזוכרים אותה:) הממ אז בגלל שלא מצאתי אף דיבורים על זה אני חיבת לקבל תשובות: 1.בזמנו היו דיברוים על סרט שני שהיה אמור לצאת בקיץ 2004 או 2005, והיו דיבורים על זה שכבר מתחילים לצלם....אז מה קרה איתו יצא סרט שני ואם כן אז מתי? 2. חוץ מזה אם משהו יכול לעדכן אותי קצת מה קורה עם השחקנים? איפה ג'יליאן לאן נעלמה? ומה קרה עם דיויד? הממ אשמח מאוד אם תענו:).....אהה וחג סוכות שמח לכולם

ברוכה הבאה!!

אנחנו תמיד שמחים לשמוע על עוד מעריץ לשעבר (למרות שלדעתי אין לשעבר בתיקים- פעם מכור תמיד מכור). בקשר לסרט שני, לצערנו אין חדש. יש שמועות שכריס קרטר כרגע במשא ומתן עם פוקס לגבי הסרט. אבל מי יודע? דיוויד כרגע לא עושה משהו מיוחד, לפחות לא שאני שמעתי. עדיין חתיך, עדיין חמוד ועדיין דומה למאלדר.. ג'יליאן עושה סרטים והצגות, לרוב באנגליה. וכרגע מועמדת לפרס על סרט אירי שעשתה... היא התחתנה השנה לעיתונאי בשם ג'וליאן... מקווה שעזרתי..

muldercrushed

New member
באנגליה? וואלה?

מעניין אם יש לה מבטא.. מצחיק לשמוע אותה מדברת עם מבטא, קשה לי לדמיין אותה בתור בריטית, אם כי לפי הטריילר של house of mirth היא נראית לי בריטית מן השורה...

Gilliana

New member
ועוד איך יש לה מבטא

תדפדפי קצת אחורה בפורום, לפני כמה שבועות העליתי הנה ראיון עם ג'יליאן בטלויזיה בבריטניה. תוכלי להוריד ולשמוע במו אזניך.

Gilliana

New member
אם את לא מצליחה למצוא...

... תשלחי לי מסר ואני אשלח לך לינק ישיר להורדה.

Gilliana

New member
ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

אני ארחיב טיפה את דבריה של עינת: לגבי סרט - דיויד מאשר שג'יליאן והוא חתומים לסרט נוסף. לא ברור איפה כרגע העסק תקוע - ההנחה היא ש-FOX הם אלו שמעכבים את העניין. ג'יליאן כאמור חיה באנגליה, והפרוייקט החדש ביותר שלה הוא הסדרה בת 16 הפרקים Bleak House עפ"י ספרו של צ'ארלס דיקנס ובכיכובם של שחקנים מפורסמים וטובים רבים. אם תדפדפי קצת בפורום תוכלי לראות שיש לנו הרבה עדכונים לגבי כמעט כל דבר.

aerynsun

New member
דיויד עשה סרט עכשיו עם

ג'וליאן מור. זה סרט שני שלהם. הסרט הראשון זה אבולציה. והוא כתב וביים סרט שלא כל כך הלך בקולנוע והוא יהיה השבוע בערוץ 8 ו.... זהו

aerynsun

New member
אין לי מושג

האייקונים לא עובדים לי. אבל צריך להיות אחרי 'אין לי מושג' פרצוף תוהה... וכאן בא אייקון קריצה. סוף מסר האייקונים.

פינל

New member
מכוונת שעונים ויומנים.

ואז בטח אני אשכח... לא נורא, יש כאן מישהי שבטח תקליט לי. נכון?

orityemini

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שמחים לארח אותך בפורום. יש פה דווקא הרבה "לשעבר" שעדיין שומרים לתיקים פינה חמה בלב, אז נדמה לי שתמצאי את מקומך פה
לגבי דיויד וג'יליאן, הם באמת קצת הנמיכו פרופיל (בעיקר ג'יליאן), אמרו כאן כבר לגבי הפרויקטים של דיויד וג'יליאן, אבל אני ארחיב: על דיויד אין לי מידע נוסף אבל ג'יליאן חוץ מעבודה על THE MIGHTY CELT סרט אירי שהיא מועמדת עליו לפרס והסידרה של הביביסי BLEAK HOUSE (שאגב נראית מאוד מרשימה ומקווה שתגיע לארץ), משתתפת גם בסרט קומי בריטי חדש בעל שם קצת מוזר אבל מקבל ביקורות יפות בפסטיבלים האחרונים...(נדמה לי שעוד נשמע ממנו הרבה) והיא תשחק גם בסרט "THE LAST KING OF SCOTLAND " כרופאה ישראלית לא פחות ולא יותר שמתנדבת באוגנדה בשנות ה70... והיא קנתה זכויות הסרטה לסרט אוטוביוגרפי על מרתה גילהורן (כתבתי את זה נכון?) ותככב בסרט עצמו... יש למה לצפות.

o n o f f

New member
רופאה ישראלית?!?!

וואו נפלתי מהכיסא כשמעתי את זה! אני בשוק....וואו אז היא כן עסוקה פשוא עושה את זה בשקט כבר חשבתי שהיא נעלמה:)... תודה על כל ה"ברוכה הבאה" בדיוק עכשיו השתחררתי מהבא, ואני לומדת אז נאי קצת עסוקה אבל בגדול בהחלט אשתדל לעקוב, מה גם שאני כבר כמעט לא זוכרת פרטים קטנים אז לפעמים אני קצת לא זוכרת על מה אתם מדברים.... נ.ב. היי אורית זאת אני איילת זוכרת אותי? פעם דיברנו מלא באיי סי קיו....

orityemini

New member
איייייייייייייילת!!!!!!!!!!!!!

מה קורה?????? את שירתת בצבא בתפקיד מגניב כזה לא? משהו עם הכוונת חיילים לכל מיני תפקידים עד כמה שאני זוכרת... בטח שאני זוכרת אותך. הספקת להשתחרר מהצבא? מה את הולכת לעשות שנה הבאה (בטח נמאס לך ששואלים את השאלה הזאת) טוב לשמוע ממך!!

o n o f f

New member
הייייייייייייייייייי

איזה כיף שזכרת:) חחח כן הייתי מאבחנת....הממ וואי אנחנו צריכות להתעדכן, יש לך מסנג'ר?

למעלה