שלום לכולם (-:

amirco2005

New member
שלום לכולם (-:

היי. כתבתי את ההודעה הנ"ל בפורום "עולם המיסטיקה"... אבל אחרי שיטוט בפורום הנ"ל הבנתי שאולי גם הפורום הזה מתאים - ובעיניי כמה שיותר דעות - יותר טוב. היי לכולם... אני אמיר, בן 13.5, מתעניין מאוד במיסטיקה. לרוב קורא סמוי בפורום ולא כותב פה. הפעם יש לי הרבה מה לספר(מגילה ארוכה) ושאלה מאוד חשובה לי בסופה... אז לא אכפת לי אם תקפצו לסוף במקרה שתהיו עייפים מדי. תהליך האמונה בכל סוגי העניינים המיסטיים התחיל בעצם מלפני שנה. התחלתי לקרוא על סיאנס, ולא פעם שאלתי את עצמי אם זה באמת קיים או שמדובר בהמצאה של אנשים. שאלתי פעם את אימא שלי מה דעתה על כך, והיא טענה שמדובר באנשים שהוזים. שני ההורים שלי הם טיפוסים מאוד ריאליים ומרובעים, שלא מתעניינים במיסטיקה. כך גם אחי הגדול ואחותי הקטנה. האמונה שלי מאוד התחזקה בעקבות סיאנס לא מתוכנן שהתרחש בשנה שעברה. נפגשנו כמה חברים למפגש בבית של אחת מחברתנו. בערב תוכנן לראות סרט וסתם לפטפט - אבל הוידאו לא עבד, והפטפוטים, כמובן, נמאסו בשלב מסוים. ואז עלה ברעיון אחת הבנות לעשות סיאנס. אחותה נהגה לעשות כמה פעמים סיאנס, וכך היא למדה. ישבנו, חמישה ילדים, באחד החדרים. הסיאנס היה מאוד לא דומה למה שבסרטים. האורות היה אמנם חשוך, והחזקנו ידיים, אולם ישבנו על כמה צעצועים, לא הדלקנו נרות, והשולחן והמפה היו מאולתרים... בהתחלה הסיאנס היה "בצחוק", אולם אחר-כך החלטנו לעשותו ברצינות, וכן הגיעה רוח. אחד הסימנים היה שהאור נדלק. יצאתי מהערב הזה נסער. וזו הייתה נקודת הפתיחה שלי במיסטיקה. מסיאנס התרחקתי דווקא מאז - קראתי על העניין באינטרנט ואני לא חושב שכדאי לי לעשות אותו שוב. מדובר במעשה מאוד לא בטוח - ואני בהחלט מעדי, להיות בטוח... כך שזו הייתה הפעם הראשונה והיחידה(וכנראה האחרונה) בה עשיתי סיאנס. מנגד התחלתי להתעניין מאוד בחלומות, בטארוט, בנומרולוגיה ובעוד הרבה נושאים. אני נחשב לתולעת ספרים. בעבר הלכתי לספרייה רק בשביל לקרוא ספרי נוער לגילי. כיום, כשהוריי לא בסביבה, אני קורא ספרי מיסטיקה. בייחוד התפתחתי בנושאי החלומות וגלגולי-הנשמות. בעניין החלומות אני מאוד מפותח. למדתי על המושג "חלומות צלולים", וכיום, במרבית הבקרים, אני זוכר לפחות אחד מחלומותיי. ישנו פורום(שאינו שייך לתפוז, אם צריך לציין את העניין) של פירוש חלומות. אני נכנס לשם מדי פעם לקבל פירוש לחלומותיי - אולם היום העירה לי מנהלת הפורום על כך שאני נשמה גבוהה. (ע"פ חלום שכתבתי עליו בפורום: "חבל להוציא אנרגיות על תגובות של אנשים. תקח בחשבון שגם להם יש בעיות רגשיות. אתה נשמה גבוהה שמבחינה ריגשית יש לה עבודה רבה.") הדבר שמשך אותי בהודעה שלה הוא העובדה שאני נשמה גבוהה. לא הבנתי מהו המושג. חיפשתי בגוגל, והבנתי שזה קשור בצורה כלשהי לדת. (יש לציין שהמשפחה הגרעינית שלי חילונית. אבא שלי חזר בשאלה ממשפחה דתית - לא חרדית ולא שמרנית. כיום אני בקשר עם סבא וסבתא שלי הדתיים, ואין לי מושג אם זה בכלל קשור.) אגב, קשה לי להבין איך מהחלומות שלי יכולה המנהלת הנ"ל להחליט שאני נשמה גבוהה. בעבר סיפקתי תאריך לידה - אבל האם זה מספיק? לסיכום - אשמח לדעת מה זו "נשמה גבוהה", וכמובן - מקווה שאתקבל בפורום (-: שלכם, אמיר.
 

.m

New member
נשמה גבוהה

נשמה גבוהה היא נשמה הנמצאת בדרגה התפתחותית גבוהה. כמו אנשים, גם נשמות לומדות ומתפתחות. כל חוויה בכל גלגול חיים מעשירה את הנשמה ומקדמת אותה. במילים אחרות - נשמה גבוהה היא נשמה שהיו לה כבר לא מעט גלגולים והיא צברה במהלך גלוליה השונים חויות רבות. אין לכך כל קשר לדת. החלומות שלך (והאופן בו אתה זוכר אותם) בהחלט קשורים ומעידים על דרגת הנשמה.
mai
 

amirco2005

New member
היי מאי (-:

תודה רבה על התשובה וההסבר! (-: האם לדעתך יש יתרון לאלו שהם "נשמה גבוהה"? מעולם לא היה לי זיכרון מחיים קודמים, ועניין החלומות הוא תוצאה של אימון. תודה רבה.
 

.m

New member
שמחה לעזור ../images/Emo13.gif

יתרון במה? לא לגמרי הבנתי את השאלה. סביר להניח שדווקא כן היו לך, פה ושם, זכרונות מחיים קודמים, רק שאתה עדיין לא מספיק מודע לכך כדי לקשר את הדברים. בסופו של דבר הכל ענין של תרגול, זה לא סותר את מה שאמרתי.
mai
 

amirco2005

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הכוונה שלי לגביי יתרון היא אם לאנשים שהם נשמה גבוהה צפויים להיות חיים נוחים ופשוטים יותר בגלל הניסיון. ואת צודקת - באמת לא סותר. שוב תודה :)
 

.m

New member
מודעות ובחירה

לאו דווקא חיים נוחים יותר. בעיקר מודעות גבוהה יותר. ויש שיאמרו שמודעות גבוהה יותר מביאה איתה קשיים. אני חושבת שזה ענין של נקודת מבט. אתה יכול להביט על כל חיה מהצד המלא של הכוס, או מהצד הריק שלה. זו כבר בחירה שלך. אתה יכול להתבאס מזה שאתה מבין יותר מאנשים אחרים (בגלל שאתה מודע יותר) ואתה יכול להנות מזה. אתה יכול להשתמש בתובנות שלך כדי להרוס ואתה יכול להשתמש בהן כדי לבנות. במה תבחר?
mai
 

מדינה1

New member
נשמה גבוהה/ חלומות ופתירת חלומות

נשמה גבוהה -פרושה - פשוטו כמשמעו, "גבוהה" - ז"א מעל הממוצא של נשמה רגילה - דהיינו נשמה נבחרת (יחידת סגולה) שנתברכה ביכולת פנימית לראייה רחבה, גבוהה רוחנית. ***************** הבנה ויכולת ניתוח ועשיית הפרדה - קבלת מתנה, הימצאות המתנה עוד מעולמות קודמים, גלגולים קודמים, זכות אבות ועוד הרבה סיבות נעלמות (חשבונות שמים...)נשמה נבחרת. ***************** האדם נברא - מגוף, נפש ונשמה - נשמה היא אותו ניצוץ אלוהי השוכן בגל גוף. אצל נשמות גבוהות הניצוץ היה גדול יותר - בבחינת גדולה מנת חלקם. ויש שאלה שנתברכו במתת האל "נשמה גבוהה" לא מודעים לה, לא משתמשים בה. ****************** נשמות גבוהות התברכו גם ביכולת להבדיל בן הרהור לתקשור, הכוונה לאותה בת קול (מחשבות, הרהורים) המהדהרים בראשנו לרוב זה בראש ולעיתים זה מהנשמה, וההבדל הוא כל כך דק שרבים לא מסוגלים לעשות את ההפרדה ולדעת מתי זה מהראש ומתי זה מהנשמה.. אבל אנחנו לא בעניני בעניני תקשור, אז אחזור לחלימה. ******************** קבלת מסרים דרך חלומות מועברים וניתנים ליחידי סגולה, אותם מתי מעט בעלי יכולת מיוחדת גם להבין את המסר שהועבר להם, האם אותו מסר הוא חלום נבואי??? האם זהו מסר שצריך להעביר??? האם זו אזהרה.. ועוד כהנה וכהנה,ולהבין שלא בכל חלום יש ממש, לעיטים חלומות שווא ידברו. בכלל בענין לספר חלום - ולתת לאחרים בלתי מוכרים לפתור אותו שנוי במחלוקת בדתות שונות... אני אישית ממליצה לספר חלום רק למי שבטוחים שהוא אוהב אותכם, ויפתור לכם אותו נכון - כשבאמתחתו אנרגיה של אור ואהבה שאחרת יכול ויקרה מצב כבבחינת "נבואה המגשימה את עצמה".. פתירת חלום כולל בתוכו מרכיבים רבים... רקע.. שעת חלום... יום החלום והנסיבות הרחבות התמונות בו. לכן אגב לא מקובלים עלי אותם אינדקסים של חלומות ואני מתנגדת להם כי אין חוקים. כל פותר חלום צריך להגיד קודם לפתירתו - לשמיע בקול -" חלום טוב - חלום שלום". ***************** *********** ושוב לא יודעת למה בכלל הרגשתי לצורך להעביר את הנאמר.. ******* ליל מנוחה וחג אושפיזין - שמח !!!! *** ושהאל יפרוש עלינו סוכת שלומו.. *
 

amirco2005

New member
תודה לשתיכן :)

אני מקווה שאוכל להשתמש ביכולת על הצד הטוב ביותר. תודה.
 
למעלה