שלום לכולם...

k a t i a 2

New member
שלום לכולם...

נעים מאד,אומנם גרושה כבר שנה אבל פעם ראשונה כותבת פה. התלבטתי וחשבתי לשמוע את דעתכם בעניין... האם שאתם מכירים מישהו או מישהי באיזה שלב אתם חושפים את הילד לבן זוג. התשובה שזה רציני זה ברור, אבל האם זה בכלל רציני כל עוד הבן זוג לא מכיר אותי כאמא? יצאתי עם מישהו חצי שנה ועשיתי הפרדה מוחלטת בינו לבינה, הוא נורא רצה לפגוש אותה ואני פחדתי כיצד זה ישפיע עליה. האם היא תשנא אותו כי הוא לא האבא שלה? או תרגיש מאויימת שהוא לוקח ממנה את אמא שלה? או מצד שני תפתח ציפייה למשפחה הנורמטיבית? הילדה שלי בת 5.5 . הכרתי עכשיו בחור חדש אין לי מושג להיכן זה יוביל בשלב זה אבל זה משהו שמעסיק אותי. חוץ מזה חג שמח ושנה טובה לכולכם. קטיה

Raychoo

New member
היא תגיב בהתאם ל

איך שאת מציגה את זה. אני כבר למדתי שלא מתאים לי לחיות חיים מקבילים. אם יש לי בן זוג, אז אני רוצה שיהיה חלק מחיי. אם הוא לא מכיר את ילדיי אזי הוא לא באמת מכיר אותי. הילדים שלי יודעים שכשהם מכירים מישהו שאני יוצאת איתו, זה לא בהכרח יהיה ארוך טווח. הם יודעים שזה לא וודאי. שזו הכרות כמו כל הכרות אחרת. לא מייחסים לזה חשיבות על. קרה כבר שלאחר היכרות עם הילדים, הבנתי שזה לא זה (דווקא בעקבות היכרות איתם אפילו). עדיף לחכות עם זה שנה? אולי. אבל אני מעדיפה שלא. בכל אופן יכולה לומר לך שהילדים מקבלים את הדברים בקלות אם את לוקחת את זה בקלות ואם את נותנת להם את הבטחון שאת בשליטה ועונה להם על שאלותיהם בכנות. הבן שלי (אז בן 9) פעם אמר "אמא. הבחור הזה נחמד. אפשר להקשר אליו או שעדיף לחכות לראות מה קורה?" שאלה לעניין. מקווה שתשובתי גם הייתה לעניין. בהצלחה!

למעלה