שלום לכולם!

R o n i G 2

New member
שלום לכולם!

קודם כל חג שמח! חוץ מזה, הזמנתי מחשב בשעה טובה ומוצלחת ורציתי להתייעץ בנוגע לאחריות. המחשב הוא של ibm, יש אחריות לשנה ותוספת לשנתיים נוספות עולה בערך 1000 ש"ח. עד כמה צריך את זה? האחריות לא מכסה נזק פיזי, אלא חומרה, ואני לא כל כך יודעת כמה זה כדאי, זה הרבה כסף בשבילי, השאלה אם שווה להשקיע?

Jan22

New member
תראי ...

אם את מסתובבת הרבה וצריכה את הנייד איתך ,די עדיף שתהיה אחריות , במקרה וקורה משהו ,נשבר מסך ;נשרף לוח וכד' ,לתקן בעיות כאלו באופן פרטי יעלה לך הרבה יותר מ1000 ש' ..

Ice Age

New member
לדעתי

האחריות לא שווה את זה. את משלמת די הרבה, ולא מכוסה מכל הבחינות אלא רק אם היתה תקלה בחומרה שלא נגרמה למשל ממכה או מקפה שנשפך. בנוסף, ה-IMBים מאוד אמינים, כך שסיכויים מאוד גבוהים שלא תשתמשי באחריות בכלל. יוצא שאת משלמת סכום גבוה בשביל אחוז מאוד קטן שגם אם הוא יקרה לא בטוח שבכלל יכסה את הנזק, וזה שווה רק אם את ממש לא יכולה לישון בשקט בלי האחריות הזו. תזכרי שכל המחשב עלה 5000 ש"ח בערך, ואת משלמת חמישית רק על אחריות.

לרוני

לדעתי, תבררי היכן שהזמנת האם את יכולה להגדיל את האחריות מיד בסוף השנה הראשונה. (ושיחתמו לך את זה, או משהו דומה. כי אסור, לדעתי, לסמוך על הבטחות באוויר...). ותראי.. אם בשנה הנוכחית תשתמשי בזה הרבה- תעשי גם הלאה... (בכלל, בדרך כלל לאחר שנה יש בלאי מסויים ואז צריך את האחריות מאוד! כי תיקון של ניידים הוא יקר להחריד). אני יודעת שלחברה שלי שיש לה נייד בדיוק כמו שלי (בהבדל הקטן, שהיא קנתה את שלה לפני שנה והוא עלה לה כפול), גם הוא של IBM, והיום היא לא מפסיקה לאכול את הלב שאין לה עליו אחריות. אז זה ממש תלוי...

R o n i G 2

New member
שאלתי בחנות

אם אפשר להוסיף את האחריות אחרי שנה, ואי אפשר. זה או עכשיו או לעולם לא... בגלל זה ההתלבטות... איזה תקלות יש אצל חברה שלך? איזה מחשב זה בכלל?

syaoran

New member
הממ...

הממ, כל העובדים אצלינו משתמשים ב IBMים ואני חושב שמתוך עשרה מחשבים אחד התקלקל וזה גלל שהוא נפל מאופנוע נוסע שלוש פעמים O__O אני חושב שהמחשבים של IBM הם הכי קשוחים שיש, אבל תמיד יכול לקרות משהו

למעלה