שלום לכולם על מה בדיוק בפורום? יענו מה הרעיון, מה רושמים פה בלה בלה בלה תודה :)
Z Zipadidoda New member 7/9/01 #1 שלום לכולם על מה בדיוק בפורום? יענו מה הרעיון, מה רושמים פה בלה בלה בלה תודה
ג גחלילית זוהרת New member 7/9/01 #3 זיפידידודייייי זיפידידוווו איזה יום שיש לי יוהווו ברוך הבא לפורום שלנו!!! וכפי שמאיה אמרה רושמים על הכל מכל ובין היתר על התקוות שלנו מהקטנות ועד הגדולות רק טוב!!!!
זיפידידודייייי זיפידידוווו איזה יום שיש לי יוהווו ברוך הבא לפורום שלנו!!! וכפי שמאיה אמרה רושמים על הכל מכל ובין היתר על התקוות שלנו מהקטנות ועד הגדולות רק טוב!!!!
Z Zipadidoda New member 8/9/01 #4 ))) אוקי תודה לכם... גחלילית אני מבין שראית את הסרט שירת הדרום מהמשפט הראשון?
ג גחלילית זוהרת New member 8/9/01 #5 כמובן ../images/Emo9.gif ולמה אם יותר לי לשאול אתה ער ביום שבת בשעה כל כך מוקדמת??? רק טוב!!!!
ג גחלילית זוהרת New member 9/9/01 #7 ווואללה.............. ../images/Emo8.gif חשבתי שרק אצלנו בעלי הכנף יש לפעמים חוסר שפיות כזה או אחר.... שמחה לדעת שגם אצל בני האדם יש חוסר שפיות כזה....... אולי עוד יש לכם תקווה..... רק טוב!!
ווואללה.............. ../images/Emo8.gif חשבתי שרק אצלנו בעלי הכנף יש לפעמים חוסר שפיות כזה או אחר.... שמחה לדעת שגם אצל בני האדם יש חוסר שפיות כזה....... אולי עוד יש לכם תקווה..... רק טוב!!