שלום לכולם

NנאווהN

New member
שלום לכולם

רציתי להגיד לכם קראתי בשבת את הכתבה בידיעות על אביתר בנאי ולדעתי הוא יכול להצליח מאוד כשחקן יש לו פנים מרתקות , אם הוא בפורום הזה אני מקוה שיקרא את הודעתי ויחשוב ברצינות על משחק בקולנוע בטלביזיה לא חשוב במה

חחח ../images/Emo6.gif

קודם כל ברוכה הבאה...
ודבר שני, לאביתר אכן יש פנים מרתקות ועיניים מדהימות
אבל הוא אחד האנשים הכי ביישנים שקיימים בכלל... בעיקרון, אין לי ספק בכלל שיש לו גם את הכישרון לזה [ולכל מה שהוא רק ירצה] אבל אני בספק אם זה מה שהוא רוצה... הוא ביישן, צנוע ושונא להיות מדי במרכז העניינים לדעתי ככה שמשחק זה לא הכי בשבילו... אבל אם הוא יקרא את זה וירצה אז בכיף, אני מניחה שכולנו בעד כל דבר שיעשה לו טוב...

B l a c k tears

New member
לא ממש מסכימה...

הוא בהחלט ביישן וצנוע אבל לא עד כדי כך,בכל זאת תחשבי על זה שהוא מופיע בפני מאות אנשים אנשים שממש ביישנים לא היו מסוגלים לזה. ובקשר ללהיות במרכז.. בכתבה הוא אומר שהוא מאוד רצה שהדיסק הראשון יתפרסם ויצליח,וכשהוא הקליט שיר הוא מאוד התחבר אליו אבל גם קיווה שאנשים יתלהבו. ובתקופה האחרונה הוא מושמע בגלגל"צ,מתראיין לעיתון ומקליט פסקול לסרט למה הוא עושה את כל זה כדי לא להיות במרכז? אני מבינה את זה שמרוב שאת אוהבת ומעריכה אותו את מרגישה כאילו את מכירה אותו,זה טבעי,אבל אני לא חושבת כמוך..
.

makmak

New member
בקשר למה שאמרתם..

דבר ראשון אני לא חושבת שמשחק זה התחום שלו..אני חושבת שהוא די ביישן בשביל לעמוד מול קהל ולשחק וחוץ מזה להיוץ במרכז תשומת הלב.. דבר שני לא כל כך בטוח שהוא יודעת לשחק בכלל..יש הרבהמוזיקאים מוכשרים שאין להם יכולת משחק גבוהה

makmak

New member
חחחח לא הבנתי...

חח זה בטוח שהוא לא יודע לשחק אבל זה גם בטוח שהוא יודע לשחק??חחח עדי נא הסבירי שוב

makmak

New member
אההההההההההההההה חחחחחח

חחחח הבנתי אותך עכשיו..טעות שלי :) בכל אופן..נכון שהוא מוכשר והכל אבל תראי לא בטוח שבתחום המשחק גם כן...אבל שוב יכול מאוד להיות שכן פשוט אף פעם לא ראיתי אותו משחק..חח

למעלה