שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

פעם ראשונה שאני כותב פה . יש לי משהו לשאול ולהתייעץ ואני מקווה שתסכימו להיענות . קשה לי למצוא את המילים מאיפה להתחיל ... הכל כל כך מורכב ומסובך , כל החיים שעברו עליי ... ואני בסך הכל בן 24 . אני גם מניח שלרשום הודעה ארוכה על כך מהלך חיי זה לא כל כך מתאים , אז פשוט אכתוב בקצרה את שאלתי וזהו . איזה הקדמה ... עברתי ואני עובר במהלך חיי סבל נפשי מאוד קשה ( עד לפני כמה שנים זה היה סבל שבאמת אני לא חושב שיש מילים שיכולות לתאר אותו , ואני חושב שכך מרגיש מי שנימצא בתוך טירוף , ואני מתכוון כפשוטו ולא בהגזמה ) . בשנה האחרונה , לראשונה , היתאשפזתי מיספר פעמים בבית חולים וגם ניקבעו לי האבחנות הרפואיות שמהן אני סובל . בתוך כל מיני ניסיונות לחפש פיתרונות לבעיותי , פניתי לנומרולוגית קבליסטית שתעשה עבורי מפה . היא אמרה לי מיספר דברים שממש קשה לי להאמין שהיא יכלה לדעת מניחוש או משהו כזה על אף שהיא לא הכירה אותי לפני כן . היא גם סיפרה לי על גילגולים קודמים שהיו לי . היא אמרה לי שהנשמה שלי עתיקה , שהיתאבדתי בשלושה גילגולים האחרונים ( אם אני זוכר נכון ) ושלכן שמו אותי בכף הקלע והביאו אותי עוד פעם לעולם לתיקון . היא אמרה לי שבגילגול הקודם הייתי שופט , ושפטתי נשים ( דווקא נשים , לא גברים ) באופן לא צודק וגרמתי לחלקן ( או לפחות לשתיים מהן , שאותן היא ציינה ) הרס לחייהן . שתי הנשים הללו היו אימי ( שבגילגול הקודם היא לא היתה אימי ... ) ומישהיא נוספת . ולכן , אמרה לי אותה נומרולוגית , המשהיא הזאת גרמה לי סוג של ניצול מיני בקטנותי , כדי להחזיר לי על מה שעשיתי לה . כמו כן בגלל זה יש לי נטייה לבקר ולשפוט את אימי , שהיא כמו שאמרתי האדם השני שהיא ציינה ששפטתי אז לא בצדק , על כל דבר הכי קטן שהיא עושה ודי למרר לה את החיים ... יחד עם זאת הנומרולגית אמרה לי ( וכך גם אנשים מסויימים בבית חולים שהיתאשפזתי - שהם היו האנשים הראשונים , מלבד משפחתי , שהייתי בקשר ריגשי איתם בחיי ) שהייעוד שלי בחיים זה לעזור לאנשים , שאני אדם ישר , וכמובן שבאתי לפה גם כדי לתקן את היתנהגותי כלפי אימי , ואולי גם אבי , ולהפסיק לבקר ולשפוט אנשים ( הרי אמרתי שלפי דבריה הייתי שופט בגילגול הקודם ... ) . הסיבה שהביאה אותי לכתוב עכשיו בפורום היא שאני לא יודע איך לעכל ולהיתמודד עם הדברים שהיא אמרה לי - מה לחשוב על עצמי , האם אני אדם טוב או רע ( הרופאה שלי בבית חולים וגם עוד אנשים אמרו לי שאני אדם מאוד טוב , אבל אחרי מה שעשיתי בגילגול קודם אני כבר מבולבל ... ) , האם אני צריך לכעוס על אותה משהיא ( במידה וזה באמת נכון ) שגרמה לי לחוויה הקשה שעברתי , האם זה רק אני ועוד מעטים שעשו דברים כאלה איומים בגילגולם הקודם ( הרי לפי דבריה , הרסתי את חייהן של אותן נשים ) ושאר בני האדם שחיים כאן עכשיו בעולמינו היו אנשים יותר טובים ממני בגילגולים קודמים שלהם ? בסופו של דבר הארכתי מאוד בהודעתי . הרגשתי שאני חייב לשחרר את זה ... אני מיתנצל אם הגזמתי וגם ממש מקווה לקבל תגובה מימכם . תודה בכל מיקרה על הסבלנות בקריאה ( למי שהחזיק מעמד ) .

IBP1

New member
רק לידיעה !!!

לא זכור לי ,שמישהו הצליח לצאת לתיקון לאחר כף הקלע.

לא לדאוג כולנו פישלנו ולא

פעם אחת בגלגולים קודמים. אתה בחברה טובה מאד. תחשוב רגע על אנשים שאתה מכיר בחיים האלה, בטוח יש ביניהם כאלה שאתה רואה אצלהם התנהגות אנושית מאד וחמה בנושאים מסוימים והתנהגות פחות מפותחת בנושאים אחרים. אולי שפטת את הנשים בגלגול ההוא בצורה קשה אבל עוד לא הגעת להכיר את עצמך מספיק כדי לדעת את כל התכונות הטובות שהיו לך ואת כל האנשים האחרים שאולי ביחס אליהם היית אדם חיובי ועוזר. כולנו נמצאים כאן במסע של למידה והתאזנות מגלגול לגלגול כאשר כל בני האדם לומדים לשפר את עצמם ולפתח את האור שבהם דווקא בעקבות טעויות או שיפוטיות או צורה אחרת של חוסר מודעות. החיבור הוא שבסופו של דבר כולנו מגיעים חזרה לזכרון שאנחנו חלק מאלוהים ואנחנו מלאכים שפשוט שכחו שיש להם כנפיים ושהם מדהימים וכל הדרך כולה היא ההיזכרות, אז אם פוגעים במישהו אחר אנחנו מגלים עם השנים והגלגולים שבעצם אותו אדם הוא פן מסוים של עצמנו ושלמעשה כולנו מחוברים וחלק מאותו שלם שהוא הנשמה של הכל ולכן אין מקום לכעוס, לריב, להיפגע או לפגוע וגם אין מקום להיות שיפוטי כלפי מישהו אחר כי ברגע שאנחנו נזכרים באחדות אנחנו מבינים שכל ביקורת על מישהו אחר היא בעצם ביקורת שלנו על עצמנו. ואין לנו מה להיות ביקורתיים ביחס לעצמנו כי אנחנו מושלמים ואנחנו במסע להיזכר בזה. כל השאר לא ממש חשוב. מאד ממליצה לך על סדרת הספרים של אורין שנכתבו בתקשור ע"י המתקשרת סאניה רומן הם יעזרו לך לפתח את המודעות ואת האהבה שלך לעצמך שהיא זו שתאשפר לך בסופו של דבר לתקן את כל מה שדורש תיקון בחווית האהבה שלך את עצמך. המון אור והמון אהבה ועידוד בדרך הזו של הגדילה והמודעות העצמית לא קל אבל שווה כל דקה

אהלנים וברוך הבא../images/Emo140.gif

האמת היא שאני קוראת שוב ושוב את הודעתך, ומאד מתפעלת מהאומץ של אותה "נומרולוגית קבליסטית", הגם שאינני מכירה אותה, לספר לך סיפורים כאלה אודותיך, גם אם הם נכונים. כשלעצמי, אני מעדיפה לעסוק ב"כאן ועכשיו" מאשר בגלגולים קודמים, לעשות את הטוב ביותר שאני יודעת ויכולה בכדי להיות האדם הטוב ביותר שאני מסוגלת, לסייע לאחרים, לעצמי, ובעיקר לחיות מתוך שמחה. באופן תיאורתי, הכל יכול להיות ומה שמרגיש לך הכי אמיתי הוא הנכון עבורך, השאלה היא מה באמת אתה מרגיש. לא פעם כאשר אנו נתונים במצוקה מסויימת, אנו פונים לחפש תשובות במקומות ש"גדולים עלינו" כך שנוכל לקבל את מה ש"קורה" בהשלמה. אישית אני לא ממש בעד השיטה הזו, שוב, אני בעד לחיות, לחיות הכי טוב שאנו יכולים בלי קשר למה היה אז, בגלגולים קודמים או בגלגול הנוכחי. אתה שואל "האם אני צריך לכעוס על אותה מישהי שגרמה לי לחוויה קשה"... ואני שואלת, מה יתן לך הכעס? מה יפתור? על פי תיאוריית הגלגולים, כולנו כאן על מנת ליהנות מפירות העצים ששתלנו בגלגולים קודמים לטב ולרע. המטרה מבחינתי היא לחיות מתוך שמחה כאמור. בשורה התחתונה אני חושבת שכדאי לשאול "איך אני מרגיש" ולעשות את הטוב ביותר על מנת להרגיש מצויין. להיתלות על העבר, זה אולי נחמד ויכול "להסביר" כמה דברים. יחד עם זה בוא נזכור שיש לנו כאן ועכשיו חיים מלאים לחיות, בלי קשר למה שהיה.
ברוך הבא, כבר אמרתי?

למעלה