שלום לכולם!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!

מה נשמע פורום??? הרבה זמן לא הייתי כאן, בגלל המון דברים, א- בגלל כל המבחנים המעפנים שמעמיסים עלינו, מתחילת השנה היו לי יותר מ9 מבחנים!!! לא להאמין! אבל בכל זאת בכל הבלאגן הזה יש משהו טוב... סיפרתי לפני כמה זמן שהתחלתי לנגן בגיטרה, ואני ממש מרוצה מזה, זה פשוט כלי מדהים!!! אז.... יש לי שאלה או כמה שאלות... לא יודעת אני עדיין לא סגורה על עצמי.. טוב בכל זאת... שאלה ראשונה...: יש למישהו פה מושג איפה אפשר למצוא ת-ו-ו-י-ם לא טאבים ולא אקורדים- תווים לשירים של הפינק פלויד????? כי חורשת על אתרים ואני לא מוצאת... אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח... דבר שני, עד לפני קצת פחות מחודש התעלמתי לחלוטין מאחד מהדיסקים של החומה [זה שיש בו את goodbye blue sky] ואין לי מושג למה עשיתי את זה.. האמת שראיתי את הסרט בפעם ה239864 שלי ושמתי לב שיש בדיסק השני שירים מדהימים!!! האהובים עליי הם empty spaces,goodbye blue sky,mother ועוד ועוד... אז סתם רציתי לשאול מה דעתכם על השירים ועל הדיסק בכלל.. ובקשר לשאלה שלי אני ממש אשמח אם תענו לי... יום טוב ושנה טובה!!!

NIR Y

New member
שלום

טוב שחזרת... אממ אני הייתי קונה פשוט חוברת טובה או משהו. אני מאד אוהב את החומה ויש שם הרבה שירים מצוינים בשני הדסקים, אבל אני ממליץ על לשמוע את שניהם ביחד בתור יצירה שלמה ולא להתייחס לזה שזה מחולק. היו המון דיונים על החומה פשוט חתפשי בחיפוש של הפורום ויש גם במאמרים.

wommer

New member
בספרים יש תווים...והם גם בטוח

יהיו נכונים מאה אחוז.

holo

New member
בקשר לתווים

יש תוכנה שנקראת guitar pro 4. ויש אתר http://www.mysongbook.com ממנו את מורידה קבצים של טאבים ותווים לתוכנה(כשאת פותחת אותם זה נכנס לתוכנה). בקיצור זה אחלה דבר, זה ממש תווים וזה מנגן את השיר, אתה יכול לראות את כל התפקידים של כל הכלים בשיר.

wommer

New member
אמממ הם לא תמיד נכונים התוים

משום מה... כשהיתה לי להקה וניסנו לנגן את אמממ shine נראה לי, הקלידנית לא הצליחה לנגן לפי התווים שהבאתי לה מguitar pro

One Echoe

New member
אל תתבססו בשום פנים

ואופן על גיטר פרו. זו תוכנה שאנשים רושמים בה טאבים(שהתוכנה הופכת לתווים), ולרוב יש בטאבים המון טעויות. אני משתמש בתוכנה בעיקר לגיטרה...אבל אני מסתמך על השמיעה גם. כלומר, אם יש טעות אני לא אנגן את מה שכתוב לי...אלא מה שאני שומע. בקיצור:זה עוזר לי להתמצא בשירים.

LuciferSam0

New member
יש לי במחשב שני ספרי תווים

של פינק פלויד. זה כולל גיטרה לליווי, אקורדים, מלודיה וגיטרה מובילה. הגיטרה המובילה קצת לוקה בחסר מדי פעם, באקוס למשל, אבל אני מניח שזה יותר טוב מכלום. אגב, מתחת לתווים יש טאבים לעצלנים :) ספר אחד נקרא Early Classics וכולל את השירים Astronomy domine, Bike, Echoes, Eclipse, If ועוד כמה. ספר שני כולל ABITW 1,2 , Comfortably Numb, Wish you were here ועוד. תשלחי לי מסר עם האי-מייל ואני אשלח לך, אבל תרשמי לשירות דואר שמספק תיבה גדולה כי שני הספרים ביחד יתפסו 17 מגה.

למעלה