שלום לכולם!!!!

shamon51

New member
באיחור "אקדמי" ../images/Emo26.gif ניתוח

פנינה ראשית
שמתי לב לשני פסים לבנים דקים לאורך הדף שהמדפסת לא הדפיסה שורה 2 המילה "כבר" (נעלמה ה "ר") ובשורה 3 "כאן" נעלמה ה "ן"
סימנים
ומשמעותם
מסגרת נאה לכתב, שורות ישרות, שוליים ישרים
יודעת לחשוב בצורה לוגית מסודרת, שואפת למטרה בהתמדה. אמיתית וכנה.
צורת האותיות מקורית, מילים ומשפטים שנכתבים באימפולס אחד, חיבורים מענינים בין האותיות, אותיות קטנות (כמו "ם" ב "פורום")
חשיבה יצירתית, קושרת דברים, מבינה דבר מתוך דבר. חשיבה אינטואיטיבת חזקה, מה שאומר שאת לא תמיד מקפידה על פרטים המחשבות רצות מהר, כל דבר מסקרן אותך וזה יכול להוציא אותך מריכוז או לגרום שלא תסיימי דברים עד הסוף (בבחינת "הבנתי את הרעיון, אפשר לזוז הלאה")
שוליים שמאליים רחבים אותיות שנהיות קטנות לקראת סוף המילה
פחד מסויים מהעתיד? חוסר ביטחון עצמי ? (קל...) אולי את לא בטוחה במקצוע שאת לומדת (רפואה?)
חתימה דומה לכתב עם אות ראשונה שעולה טיפי למעלה
אדם כנה שאומר מה שחושב, לא מתיימר ומציג את עצמו כמו שהוא הנקודה בסוף היא בבחינת "עד כאן" שמראה על אסרטיביות שמירה על שלך לבוש - נראה לי שאת לבושה פונקציונלית = כלומר בגדים תכליתיים לא מתקשטת או מצטעצעת יותר מדי כי מבחינתך היידע והשכל יותר חשובים. שמעון

shamon51

New member
אגב ../images/Emo26.gif מקצועות

נראה שמקצועות כמו מורה, פרופסור, חוקר, ממציא
יתאימו לך. אם את לומדת רפואה (כפי שהבנתי) זה בוודאי מענין ומרתק ויש הרבה יידע - אבל האם את כבר בשלב ה"מחלקות" ? כי מעבר ליידע הרב שצריך ללמוד
בפרקטיקה הנושא מעמיס חזק על הנפש של הרופא. האם זה מתאים לך ? שמעון נ.ב. ואל תתני לשום מחשבה מטופשת או מישו טיפש לבלבל אותך את נראית מהכתב = בחורה מדהימה

my real name

New member
המון המון המון תודה!!!

על כל ההשקעה. (7 בבוקר? לא זוכרת שקיימת כזאת שעה... ככה זה בחופש!) תגובות לדברים שכתבת:
דבר ראשון, אני מסכימה ומזדהה (עד צמרמורת...) עם כל מילה... ממש לא נעים ככה ש"קוראים" אותך בלי לדעת בכלל מי את... החברים הכי טובים שלי היו מתקשים לקלוע ככה בהגדרות (וזה אמור גם לגבי הניתוח של אודי). בכלל זה מאוד שיעשע את החברים שהראתי להם את הניתוח, למרות שלהם היו ספקות לגבי כמה נושאים. שזה מפתיע, כי כאמור- אני מסכימה עם כל מילה!!!
דבר שני- יותר קונקרטי- לגבי השוליים השמאליים, עוד לפני שאני מתייחסת לאינטרפטציות, רק רציתי להגיד שהלכתי לבדוק בכל מיני סיכומים שלי, ומכתבים שנכתבו ככה במהירות ועם פחות תשומת לב לאיך שהדף צריך להראות, ובאמת שוליים ימניים זה משהו שהולך אצלי חזק וקבוע ואפילו מתרחב לקראת סוף הדף, אבל השוליים השמאליים דווקא הולכים ונעלמים, ומעבר לזה- יש הרבה שורות שבהן אני כאילו לא מוכנה לקבל את זה שהדף נגמר ומנסה לדחוף איזה מילה בכח.
אני מנסה לפרש את זה בהקשר של מה שאמרת, אבל אני נשמעת לעצמי כמו פסיכולוגיה בגרוש.
לגבי החוסר ביטחון במקצוע, פחד מהעתיד וכו וכו- כן, אין מה לעשות, זה קיים. וגם נכונה האבחנה שלך לגבי השנים הקליניות... (אני מתחילה שנה שישית). אין ספק שהעבודה המעשית במקצוע הזה דורשת ממני הרבה כוחות נפש, אפילו הרבה מעבר למה שציפיתי... אבל אל תדאג, לא ביקשתי את הניתוח הגרפולוגי כדי להחליט אם לשנות מקצוע... זה לא שאין התלבטויות, אבל אני מודעת למגבלותי וההחלטה לא תיעשה כי "מישהו רמז לי שאולי זה לא מתאים".
זה סתם אנקדוטה, אבל הקטע עם הלבוש ממש הצחיק את החברות שלי, שמנסות לשכנע אותי יום וליל ללכת עם תכשיטים ולהתאפר...
לסיכום, תודה רבה על הכל. זאת היתה חוויה מרתקת. ושתהיה שנה טובה לכולם!!! נ.ב. אחד החברים הטובים שלי היה קצת סקפטי, ואמר "נראה אותם עם הכתב שלי". כאילו, לדעתו אני "מקרה קל"... אז צפו בקרוב לעוד מטלה... אני סומכת עליכם!!

למעלה