שלום לכולם

EagleEye

New member
שלום לכולם

האם זה הפורום של פרוייקט מיכא"ל- כלומר, מיצוי-כישורים-אישיים-למצויינות? אם כן: באו אלינו לבית הספר אחראי הפרוייקט וסיפרו לנו עליו, אחד מהחברה שם הפנה אותי לפה כשלא הייתי בטוח אם אני (או במקרה זה, ההורים) מעוניין להוציא כזה סכום על קורס שלא מאפשר שיעור נסיון.. אפשר חוויות אובייקטיביות מבוגרי הקורס, סיפורים וכמה זה כדאי? תודה מראש!

facundo te amo

New member
תראה.. מי שכאן יגיד לך ללכת

אבל.. אל תחשוב שאתה מגיע לשם ונהייה קוסם. זה יותר נכון לא בדיוק שיטות למידה או משהו בסגנון זה יותר השקפה, היה טוב וטוב שהיה, בוא נסכם את זה שהציונים שלי ושל חברותי שהיו איתי בקורס לא עלו. סך הכל מעניק עוד נקודת מבט חדשה,וזה מאוד נחמד ומעניין. אני חושבת שהרבה יתנגדו לדברי אבל זה התוצאות של מה שאני עברתי. וזה ההרגשה הכללית שלי. תעדכן אותי אם אתה נרשם בבקשה, ליטל

EagleEye

New member
אוקיי,

בכל מקרה, לדעתך, שווה את ה1700 שקל? שווה לשלם כל כך הרבה כסף בשביל נקודת מבט? אני לא שולל את זה מראש, רק מוודא

Moralida

New member
1700 שקל בשביל משהו

שהפך (לטובה) לאלפי אנשים את החיים ? אני הייתי הולך על זה. בכל מקרה, כדאי לך לקרוא באתר מיכא"ל (הכתובת למטה). בהצלחה אח שלנו :]

pilpelmemule

New member
../images/Emo45.gif ו..

רוי! מה שלומך

Moralida

New member
וואלה... תקופה מעניינת מבחינתי

הכל בסדר
מה איתך אחות קטנה ? החיים מאורגנים ? :]

pilpelmemule

New member
תקופה מעניינת הא? ממ.. נשמע מיסתורי

חחחח מאורגנים? הייתי שמחה אם הם היו קצת יותר מאורגנים
אממ יש לי מטרות להגשים הבעיה היא שהן קצת.. לזמן הקרוב.. אין לי מטרות ממש לעתיד.. נגיד אני לא יודעת מה אני אעשה בצבא או מה אני אהיה
למרות שמודיעין יכול להיות נחמד בגלל שאני אוהבת ערבית.. אבל.. גרר לא יודעת.. לא בטוח.. יש לי את הקול הקטן והמעצבן שלי שאומר לכי לעשות טרר טררר עם הסנר
.. אבל גם זה לא בטוח.. אני מפוצלת כזאת. אני מניחה שאני אחליט בשנים הקרובות. אממ תגידו מה יותר שווה לי לקחת פיזיקה או ביולוגיה [מגמות]? ביולוגיה נשמע מעניין לגמרי.. הבעיה שלי היא שאני בכלל לא יודעת מזה פיזיקה
מישהו מתנדב להסביר
חשבתי פשוט על ערבית+ביולוגיה\פיזיקה. יהיה בסדר.. ככה שבתאי אומר לפחות, לא?

facundo te amo

New member
ממ.. בוא נגיד שהציפיות היו מעבר

למה שקבלתי. סך הכל זה ניראה לי מותרות..

pilpelmemule

New member
אממ טוב, ברוך הבא../images/Emo70.gif

בסך הכל זה עוזר.. למה לא? זה גם שיטות של למידה וגם נקודות חדשות למחשבה.. זה הכל ביחד.. זה שווה.. ובכללי זה רק עזר, אין מצב שזה הזיק או משהו. אתה יודע מה? אפילו יותר מזה.. אני לא חושבת שיש מצב שאני אשכח את זה, לפחות לא בקרוב. היו שם כל כך הרבה דברים שעזרו לי.. גם אם זה משהו שיוסי [המנחה שלי
] אמר וגם אם זו איזו התנסות שעברתי, השיטות שלמדתי.. המטלות שהכנתי [כמובן
].. אבל זה מה זה תלוי בך..
תדע שאתה צריך להשקיע ולקחת את זה ברצינות.. בהתחלה זה נראה מה זה בלתי אפשרי אבל כל דבר אפשרי
חחח.. וזהו.. תעשה את ההחלטה שלך
יום טוב..

Alfasa

New member
אני אישית חושבת שזה שווה את זה...

כי גם אם לא ישר, אני חושבת שברמה מסויימת זה כן שינה אותי. לטובה. לי דווקא השתפרו הציונים מאוד אחרי הפרוייקט ואני מכירה המון אנשים שהיו איתי שקיבלו המון ממיכא"ל. אנשים שהיו יושבים על 40 כל החיים ושהיו עושים טובה בכל מה שהם עשו (לפחות בביצפר) ובסוף השנה הם קיבלו תעודות הצטיינות על השיפור המטורף והכל. יותר מגישה, זה קצת פתיחת עיניים.

12111 מיכל

New member
תגובה

מיכא"ל שינה אותי מאוד ממישהי חסרת ביטחון שלא מאמינה שיכולה להגיע למשהו וממוצע שהיה בסדר מיכא"ל נתן לי את הכלים להאמין בעצמי ולהצליח שמיכא"ל שינה אותי לגמרי עכשי אחרי מיכא"ל אני מאמינה בעצמי מקבלת ציונים טובים יודעת יותר דברים אני חושבת שזה שווה ואני ממליצה לירשם

yossi iv

New member
אכן ליטל צודקת.. אתה לא נהייה קוסם.

מי שעדיין מאמין שיש קוסמים בעולם .. כדאי לו להתבגר .. ומהר.. ונכון אם חיפשתי בית ספר לקסמים.. סביר מאוד שתשאר עמוק עמוק בתוך חייך בלי שום יכולת לשנות אותם לטובתך. מיכא" היא לגמרי לא עוד השקפת חיים אלא דרך חיים אולטימטיבית למצויינות.דרך שמניחה בצד את כל הסיבות, התירוצים האין אונים והכלום, וממלאה אותך בידע, בדימוי עצמי גבוה ,באחריות, בצניעות ובתחושה שתוכל להשיג כל מה שתרצה בחיים.. ובכלל. בהצלחה

למעלה