שלום לכולם

שלום לכולם

קניתי לא מזמן את from the choirgirl hotel זה הדיסק הראשון שלי של טורי, בדרך כלל אני שומע מוזיקה מחתרתית יותר ולהפתעתי גיליתי צד מאוד רוקסטי ואפל בדיסק . שאלתי היא האם הצד הזה של טורי קיים גם בדיסקים האחרים שלה (בעיקר בשלושה הראשונים) ? ובכלל איזה דיסק הייתם ממליצים לי כהבא בתור בהנחה שאהבתי את זה ? תודה רבה :)

פלוטו24

New member
קודם כל בחירה מעולה!!!

זה היה גם הדיסק הראשון של טורי שאני קניתי, פשוט כי נמשכתי לעטיפה המחשמלת ותמיד הסתקרנתי לדעת מי זו. מבחינ "אלבום אפל", הייתי אומר שאלבומיה היותר קשוחים הם באמת הראשונים כמו: boys for pele שמהווה אבן דרך בקריירה שלה ובא לפני האלבום שקנית. אני בכל אופן יכול להמליץ לך לקנות, (באם תחפוץ בכך), את אחד מהשניים הראשונים: little earthquakes או under the pink, פשוט כי הם אהובים עליי מאד ומיוחדים בסגנונם ודרכם תוכל "לעכל" את טורי ולהכיר אותה בצורה יותר טובה. from the choir girl הוא אלבום די קשה לקליטה משמיעה ראשונה כי הוא עמוס בסגנון קשוח, אלקטרוני עמוס דיסטורשנים. אבל אם אהבת אותו, (כמוני), אני גמור ובטוח שתאהב גם את השאר. האזנה נפלאה!

תודה רבה ../images/Emo140.gif

האמת בנתיים ההתלבטות העיקרית שלי היא בין little ל- boys. אבל נראה לי שאני אמשיך עם little. ובאותו הזדמנות, מישהו נתקל באלבומים שלה בזול במרכז ? פעם אחרונה שהסתכלתי בטאוור כולם היו בסביבות ה 80-90 :(

פלוטו24

New member
בדיזינגוף סנטר בתל אביב

יש את חנות הדיסקים: "דיסק סנטר" ויש להם דיסקים יחסית די בזול. גם של טורי.

למעלה