שלום לכולם..

שלום לכולם..

אני פה פעם 1 ומאוד אוהבת רוק.. אבל באלי להכיר להקות חדשות..
אז בקשה תמליצו לי על להקות בסגנון גרין דיי וכאלה תודה..

Hard to say

New member
גרין דיי יותר נוטים לכיוון הפאנק..

מומלץ ביותר- קינג קרימסון! אין דה קורט אוף דה קרימסון קינג! גאנס אנד רוזס וכו'..

Manic Subsidal

New member
קינג קרימסון וגאנז? ../images/Emo12.gif

היא ביקשה בסגנון גרין דיי קחי כמה להקות שאולי תאהבי: american hi fi smash mouth offspring Bowling For Soup sugarcult ash all american rejects

תודה..

אני ינסה אותם ודרך אגב את גאנז אני מכירה ואוהבת אבל באמת רציתי עוד להקות בסגנון גרין דיי...

Sum41xGiRL

New member
שונה ביותר

גרין דיי זה דבר שמעורר, ולרוב, קינג קרימזון זה דבר שמרדים

fire witch

New member
ממש ממש לא מרדים

קרימסון עשו עוד דברים חוץ מ In the Court of the Crimson King ורובם ממש ממש לא מרדימים , את Discipline שמעת לפני שהחלטת שקרימסון הם גלולת שינה ?

Hard to say

New member
הבעיה ש In the Court הוא הדיסק

הכי טוב שלהם.. זה אגב דיסק הרוק שנמכר הכי הרבה שנים בארץ אם אני לא טועה..

epitaph

New member
זו לא ממש בעיה...

אחד, אני לא רואה עם זה בעיה. שנית, בכלל לא קשה למצוא בארץ את כל שאר אלבומי האולפן שלהם, פלוס הופעות, פלוס אפילו כמה בוטלגים, מניסיון. וקרימזון מאוד שונה מתקופה לתקופה. בסופו של דבר הקטע של "מרדים או לא מרדים" הוא עניין סובייקטיבי, הרבה מהפאנק למשל משעמם אותי אבל מעניין אחרים כאן, בגלל זה אני לא ממש רואה טעם להגיב כי בסופו של דבר זה טעם של הבן אדם.

fire witch

New member
בכלל לא בעיה - זה באמת דיסק מעולה

אבל אני פשוט לא מבינה למה אנשים ששמעו רק אותו מחליטים שזה הסגנון של הלהקה וזו המוזיקה שהם עושים במיוחד עם להקה כמו קרימזון שכל אלבום שלה שונה לגמרי מאחרים

Sum41xGiRL

New member
גרין דיי הם פופ-פאנק

להקות בסגנון: Jawbreaker Samiam Screeching weasel The queers Bad religion nofx Rancid Operation Ivy - לא בדיוק פופ-פאנק, סקא פאנק, אבל גרין דיי הושפעו מהם The Dickies - להקת פאנק-רוק שגרין דיי הושפעו מהם, ובגדול The Ramones - לא ממש בסגנון של גרין דיי. אבל ידוע שגרין דיי הושפעו מאוד מהם! Descendents Good Riddance Offspring the LOOKOUTS - הלהקה הראשונה של טרה Butthole Surfers Lagwagon pulley minor threat מספיק

למעלה