שלום לכולם!

ChadS

New member
שלום לכולם!

שלום,אני מעוניין לצאת לטיול טרקים אך התחבטתי עם השאלה לאן כדאי לי לסוע... לאחרונה,מישהו אמר לי שבטוסקנה ישנו מקום שנקרא קררה-הוא אמר לי שזה מקום מדהים לטרקים. אך לצערי אני לא מוצא שום חומר על המקום...ככה שאם למישהו יש חומר על המקום אני אשמח לקבל אותו... ובכלל אם למישהו יש הצעות בשבילי לגבי טרקים באיזור אירופה(ובאיטליה בפרט) אני אודה לו. אני די מקובע על אירופה כי פשוט טיסה לתאילנד היא נורא יקרה ואני לא יכול להרשות לעצמי כרגע את התענוג הזה. טוב,בכל מקרה,תודה לעונים!

הנה משהוא על

קררה. זהוא מתוך האתר של למטייל, יש שם תמיד המון מיידע על כל יעד. תחפס בטיפים של גולשים לגבי מידע, וודאי תמצא משהוא. צריך להיות משתמש רשום על מנת להגיע לאיזור הזה באתר לכן אני לא יכול להשאיר לך link, אבל אתה יכול להרשם זה חינם. אם אתה מתכנן טיול של טרקים אז זהוא וודאי טיול לא קצר. משהוא פעם חישב שטיול של מעל 8 ימים כבר יותר משתלם לטוס למזרח, אמנם הטיסה יותר יקרה אבל כל דבר אחר הרבה יותר זול, אוכל, לינה, תחבורה ציבורית וכו'. תחשוב על זה לפני שאתה נוסע לאירופה

ChadS

New member
ייתכן שאתה צודק אבל...

הרי לטיול במזרח יש כל כך הרבה סידורים שלא צריך לעשות כשאתה נוסע לאירופה,כמו כל החיסונים וכו'.... אז בעצם אני חוסך לעצמי את כל העסק הזה עם החיסונים בכך שאני נוסע לאירופה. מה אתה חושב על זה?

הכול תלוי לכמה זמן אתה נוסע ?

נכון שלטיול במזרח יש המון סידורים אבל גם הטיול הרבה יותר מרשים. שלא תבין אותי לא נכון, אני מאוד אוהב את אירופה אבל באירופה אתה בעיקר נהנה מהנופים או אם אתה מטייל בערים אז ארכיטקטורה מדהימה. אבל מפגש התרבויות במזרח משאיר רשמים וזכרונות חזקים הרבה יותר לדעתי. שוב טלוי לכמה זמן נוסעים.

כשאני חושב על זה . . .

אם אתה מתכנן טיול טרקים באיטליה אז גם כך יש הרבה סידורים. בעצם בסידור היחיד הנוסף הוא חיסונים. לא ?

למעלה