שלום לכולם!!

ביננננה

New member
שלום לכולם!!

קוראים לי בינה..אני מפקדת מעוז מעל"ש..(שבעז"ה יהיה אימפריה!!)רק רציתי להציג את עצמי ולשאול איפה יש מעוזים פעילים ממש??

MS6

New member
תל חי בינה...

אני משה אני מפקד מעו"ז בית שמש... שזה בערך מעו"ז מושלם. איפה יש מעו"זים ממש? יש בערך ב20 מקומות בארץ, ביניהם יש כאן (בפורום) נציגיות של ברקן, שקד, אופקים, לוד, רחובות (חח חזי אתה בשתי מעו"זים), מבוא דותן, מודיעין, נצרת עלית, פתח תקווה, בנימינה ועוד.

eliadiv2

New member
תל-חי!

בינה שלום וברוכה הבאה לפורום תנועת בית"ר. אני אליאב ממעו"ז א ו פ ק י ם ובהמשך למשה.. קרית ארבע (בפעם האחרונה שלא רשמתי את זה התעצבנו עלי), עלי זהב, הרצליה, נופים, בית שמש.. ו ב ה צ ל ח ה במעו"ז מעל"ש בשנת הפעילות הקרובה

לצערי אין כבר מעו"ז בנופיםם!

בינה תל-חי בהצלחה עודד ממעו"ז שקד או האימפריה בשקד מה שאת רוצה! רק שיהיה לך בהצלחה!

talia s

New member
משה.. אתה חיי בסרט מצויר..

איפה המעו"ז הפעיל במודיעין בדיוק?!

gdog

New member
חחח...אני רציתי..זה כבר החלטה של

הנפשות שפעלו שם.. קיצר...בינה...טוב שהגעת...ד"א...זה עומרי...

MS6

New member
אני דיברתי על הנציגויות...

וחוץ מזה.. לפי מה שאני הבנתי הכל אצלכם כבר סגור.

תל חי בינה...

אני הנציג הגדול ביותר של מעוז"י ביתר אני חושב...2 מעוזי"ם! שיהיה בהצלחה...

ביננננה

New member
יפה יפה!!

בהחלט הצלחתם להעלות את ערך התנועה בעייני..כ"כ הרבה מעוזים פעילים..לא רע..בהצלחה לכולם..ועוד שאלה קטנה..מישהו מגיע לשבת בבית שאן או שאני היחידה??

MS6

New member
אני לצערי הרב מוותר

למרות שאני אוהב את השבתות האלה... יש לי מבחן יום אחרי זה..

S v e t k A

New member
גמני כמו משה..לא יוכל להגיע..

מבחנים פסיכומטרי הכל ביחד :( אגה אני אור ממעו"ז ברקן

Mustang3000

New member
|בלוןאיתי מזל לרגל כניסתך לתפקיד!

כמו שאתה בטח כבר יודע בסוף החלטתי ללכת למכינה הקדם צבאית נחשון (אתה עדיין חושב לעשות את זה בשנה הבאה?), אבל עדיין יכול להיות שאני אעזוב את המכינה אם לא יהיה לי טוב שם ואז אני אתפנה לתרום הרבה יותר למעו"ז ובכלל... בכל מקרה שיהיה לך המון המון בהצלחה במשך השנה ותרים טלפון אם יהיה משהו שאתה חושב שאני יכול או צריך לעשות למען המעו"ז. נ.ב מעו"ז קרית ארבע הוא אכן אימפריה מארץ האימפריות!!!

למעלה