שלום לכולם!

maholnikit

New member
חח אני זאת שכתבתי את זה על הריצפה

נכון יפה??? כן, רקדתי אצל זהר. ועכשיו אני כבר בלונדינית חזרה.... איך הולכות הבגרויות??

killerit1

New member
כן ממש צחקנו כשראינו את זה:)

ובטח שאני יודעת מי את! מתי את מתגייסת? (אם בכלל), ואת ממש מוכשרת, את הולכת לאודישנים לאנשהו? והתחלנו לעבוד קצת... אבל ממש קשה לנו, לי לפחות... יש לי חזרה ביום שלישי ואין לי שמץ של מושג עוד מה אני עושה, אני לא מצליחה להוציא תנועות שנראות לי טוב, זה ממש ממש מתסכל אותי. ובכלל אני מרגישה שכל המגמה הזאת והחזרות השנה רק יתקעו אותי וימנעו ממני להתקדם טכנית שזה מה שהכי חשוב לי עכשיו.. מקווה שיהיה לי איכשהו זמן לעשות הכל:/

maholnikit

New member
חחח!! אבל זאת שנה ממש כיפית!

הייתי עושה עוד פעם בגרות בקומפוזיציה אם הייתי יכולה! אני מתגייסת באפריל... התקבלתי לסדנה בגעתון אבל לא הלכתי בגלל הצבא...לא נורא... את רוקדת בסטודיו בי?? אצל איזה מורים??? מי משתתפת בריקוד שלך?

maholnikit

New member
אהה...ושתדעי לך שבלי לשים לב

זאת הייתה השנה שהכי השתפרתי מבחינה טכנית..זה נשמע מוזר... אבל בגלל שהיו לנו כל כך הרבה שיעורים (אפילו אם היו עם ברי..) זה פשוט עזר! גם רציתי לשאול מי מלמד במגמה עכשיו קלאסי???

מרנינית

New member
ברוכה הבאה מיכל!

אני ספי בת 16 רוקדת כבר 12 שנים...כרגע אני רוקדת בבלט הישראלי:) וכמובן שאני רצינית בנוגע לבלט:) מקווה שתשלבי מהר :)

killerit1

New member
ספיר..

את רוקדת בבצפר של הבלט הישראלי?.. איפה זה? ואיך הגעת לשם?

מרנינית

New member
אמ כן אני רוקדת בבית ספר שלהם...:)

האמת שעדיין עוד לא התחלתי לרקוד שם אבל בהמשך החודש...:) זה ממוקם בת"א ברחוב קטן כזה וחמוד
איך הגעתי לשם?האמת במקרה. בעיקרון השנה סיימתי את בחינות האלמנטרי שלי בRAD יחסית מוקדם והמורה שלי תיכננה לעשות הופעה ממש מכוערת
ולא רציתי להשתתף ולהפסיק לרקוד אז הלכתי לנסות שם והתאהבתי מיד במקום ובמורה:)

norco22

New member
ברוכה הבאה../images/Emo176.gif

אני אסף, בן 22. כרגע בפציעה אז לא רוקד בכלל.... (יש לי מיפוי עצמות ספקט' ביום ג' ....)

killerit1

New member
אה ולזאת ממודיעין!!

את מכירה אחת בשם יפעת צח? נדמה לי שהיא גם רוקדת איפה שאת.. היא בגיל שלי עכשיו, צריכה להיות ב-יב'...ממודיעין

SHIRAN00110

New member
ממ יפעת נשמע לי מוכר...אבל לא נראה

לי שאני מכירה אותה,אולי ראיתי אותה פעם...

the mush

New member
מכירה את אמ.. איך קוראים לה..

עדי
עדי אחת.. דתיה, לא נראה שהיא רוקדת. אבל היא ממודעין[: מכירה

שאאאאללוווםםם!!1!!=]]

אני שיר בת 14 ומשו מהרצליה ואני רוקדת בכמה מקומות קלאסי וג'אז ומודרני.... וג'אז מודרני=] וזה בדיוק המקום לחלוק ולדבר ובלה בלה בלה..... ברוכה הבאה

למעלה