שלום לכולם!!

OR121

New member
שלום לכולם!!

ממצב? טוב אז יש לי שאלה קטנה אבל אחרי סיפור גדול אז תקראו עד הסוף בקשה!:) אז ככה: אני למדתי שנה שעברה בכיתה ט' בטכני והיה סבבה והכול ועכשיו אני עולה לי' במגמת חשמל ואני קצת מפחד כאילו אין לי מושג איזה י' אני עם מי אני איך מחלקים את הכיתות וזה ואני לא רוצ הלהתחיל תשנה לבד בלי אנשים שאני מכיר וזה... אז רציתי לדעת איך מחלקים את הכיתות אחרי שמחלקים למגמות כאילו מה לוקחים תילדים שמהכיתה הזאת במגמת חשמל ומחלקים אותם ל2 או איך זה עובד? תודה רבה לךמי שיעזור וד"א אני מהטכני בחיפה אבל לא משנה שיהיה לכולם שנה מוצלחת ובהצלחה לכל מי שסיים ועדיין פה!:)

dogli3

New member
אה.. יש רק 2 כיתות חשמל, אז..

אחת מהן חשמל מוגבר והשניה רק חשמל. לפי הנתונים שלך ישבצו אותך איפה שצריך.

OR121

New member
עוד כמה שאלות ויתקון קטן!

אתה מתכוון ברוך הבא אחי:) וד"א איך יכניסו כל כך הרבה אנשים לתוך שתי כיתות ? ככה זה גם באלקטרוניקה ומכונות( אחת מוגבר ואחת רגיל)? ומה אם החדשים שבאים בכיתה י'? אתה יודעים כבר מי המדריכים? תודה:)

חבר שלי הוא מדריך כיתה י' חשמל..:)

אבל אני לא יודעת אם זה חשמל רגיל או מוגבר..(מזה הדבר הזה?!?!)

dogli3

New member
מה בין "רגיל" ל"מוגבר"...

כיתה רגילה זו כיתה שלומדים בה מתמטיקה 3-4 יחידות ו-3 יחידות פיזיקה. ישנם בודדים שלומדים 5 יחידות מתמטיקה/פיזיקה. בכיתה מוגברת לומדים הכל 5 יחידות.

dogli3

New member
מאיפה הוא יודע? חחח...

כמה זה "כל כך הרבה" אנשים? מהכיתה שלי, מתוך 29 תלמידים, יצא רק אחד לחשמל. יש 4 כיתות מכונות (י1-י4), 2 כיתות אלקטרוניקה (י5-י6) ו-2 כיתות חשמל (י7-י8). לגבי כיתות מוגברות- תהיה אחת מכל מגמה. החדשים שובצו למגמות ע"פ המבחנים שעשו במיונים. יתכנו כיתות של רק חדשים (בעיקר במכונות) ושאר הכיתות יהיו מעורבבות כשהרב הוא רב "ותיק".

pure_as_fire

New member
זה מה שאתה דואג?

אנשים אתה תכיר בלי בעיה הדאגה שלך צריכה להיות שעוד מעט תראה שנכנסת למקום חרא ואין לך דרך לצאת בהצלחה

OR121

New member
לא נכון!!

אני כבר הייתי בשנה שעברה וזה בכלל לא מקום חרא ובכלל תפסיקו כבר להתלונן אתם בחרתם בזה ואפ אחד לא התחנן שתלכו הלכתם מרצון אז בעיה שלכם שאתם לא מרוצים משום דבר!!! ותודה לכוווווווווווולם!!!! אמממ יש 4 כיתות מכונות?ה' ישמור!!! חחחחחחחחחחחח זה הרבה לא?:)

dogli3

New member
אה.. כן, קצת-הרבה.

אבל מה זה 4 כיתות מכונות בי' לעומת 7 כיתות ט'?! עכשיו נותר לקוות שישימו את מכונות בחלק העליון של הגף ואת כל השאר למטה : )

OR121

New member
מההההההה?

איזה גף? מה יש 7 כיתות? מזה הדבר הזה? מאיפה באו כל כך הרבV? אז הטכני כן מצליח!פחחחחחחחחחחחחח לא! אתם יודעים כבר איפה הגף של כיתות י'... ואיזה מקצועות לומדים וכל זה? מעניין..:)

אני המומה..מה הולך שם אצלכם?!

הטכני מביא לעולם שוחרים חדשים וממורמרים שלא שומעים בעצתינו...

אתה תראה כשתגיע ליב' שזה חרא של

מקום, חרא של מסגרת וחרא של מפקדים(לכל כלל יש יוצא מן הכלל)..

למעלה