שלום לכולם חזרתי לי מהשייט שלי היה בנזזזזזזזזזז ועכשיו יש הרבה מצב רוח קרבי להוציא אז יאללה לעבודה
B BlogTV Police25 New member 28/8/05 #1 שלום לכולם חזרתי לי מהשייט שלי היה בנזזזזזזזזזז ועכשיו יש הרבה מצב רוח קרבי להוציא אז יאללה לעבודה
B BlogTV Police12 New member 28/8/05 #2 ברוך הבא לירן ../images/Emo45.gif לא לא אתה לא סנילי לירן , אתה אכן לא אמור לזכור אותי כי לא הכרת אותי עד היום ,,, אני ניסו , אני חדש ......
ברוך הבא לירן ../images/Emo45.gif לא לא אתה לא סנילי לירן , אתה אכן לא אמור לזכור אותי כי לא הכרת אותי עד היום ,,, אני ניסו , אני חדש ......
B BlogTV Police29 New member 29/8/05 #3 שלום לשוטר החדש לירן ! מזל טוב לקבלת התפקיד כאן כולם משפחה אחת, אם אתה צריך עזרה המסנג'ר שלי הוא [email protected] אההההההההה, אתה לא שוטר חדש אז לאן אתה נעלם כל הזמן יא שועל... חחחחחחחחחחח, זה לא אתה שכתבת מכתב אהבה לענת שנה אחרי שהתחייבת?
שלום לשוטר החדש לירן ! מזל טוב לקבלת התפקיד כאן כולם משפחה אחת, אם אתה צריך עזרה המסנג'ר שלי הוא [email protected] אההההההההה, אתה לא שוטר חדש אז לאן אתה נעלם כל הזמן יא שועל... חחחחחחחחחחח, זה לא אתה שכתבת מכתב אהבה לענת שנה אחרי שהתחייבת?