שלום לכולם

Ploral Reaction

New member
שלום לכולם

לא להאמין מה שמוצאים בתפוז. נחשפתי במקרה לסדרה של שיר של אש ושל קרח לפני שנתיים וקראתי את כל הספרים שיצאו ברצף בנשימה עצורה בתוך שבוע מרוב שהם היו טובים. חד משמעית מהספרים היותר טובים שיצא לי לקרוא. מאז די שכחתי את העניין אבל אני עדיין עוקב ומחכה בכליון עיניים שיצא הספר הרביעי. בכל מקרה התפלאתי לראות קהילה כל כך גדולה ומגובשת לגבי ספרים די איזוטריים שלא ידעתי שיש להם הרבה אוהדים בארץ כמוני. אני חושב שאני ישאר פה, נראה לי נחמד :) מישהו יכול להגיד לי אם יש תאריך רשמי לספר הרביעי, וכמה זמן מוערך לתרגום (כמה לקח לתרגם את הקודמים)?

שלום וברוכים הבאים!

ברוכים הבאים לפורום הקט שלנו :) מלבד הפורום המגובש, בימים אלה חלק מחרי הפורום עובדים על אתר גדול מאד העוסק כולו בסדרה. בנוגע לתאריך - הספר צפוי לצאת בנומבר, ולפי מה שידוע לי הוא יצא בעברית בסביבות פסח (אפריל) 2006.

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אכן יש לנו קהילה גדולה ומגובשת ואני מקווה שהיא עוד תגדל (אולי אחרי צאת הספר הרביעי אנשים יתחילו יותר להתעניין). אני מקווה שתהנה אצלנו. בנוגע לספר הרביעי, הוא יוצא באוקטובר בבריטניה ובנובמבר בארה"ב. אני לא יודע כמה זמן ייקח לתרגם, אני מקווה שכמה שפחות

Ploral Reaction

New member
אה אתה גם פה?

כבר קיבלת ממני כמה נקודות קרדיט חינם על הגיוון :) תודה לכם על הקבלת פנים. בגלל הפורום וההנאה מהדיונים הישנים שקראתי פה התחלתי היום לקרוא את משחקי הכס מחדש.

למעלה