שלום לכולם

דמי1

New member
שלום לכולם

אני מחפשת מידע על "הפורום" - סוף שבוע בשפיים שבו נותנים הרצאות על מודעות עצמית - האם מישהו התנסה? מה דעתכם על הפורום? האם הוא אכן יכול לעזור? אשמח לקבל תשובות בנושא, ואם יש אתר לפורום אשמח לקבל את כתובתו תודה מראש דמי.

hilabarak

New member
לא התנסיתי באופן אישי, אבל אני

מכיר מחברים - זו שיטה כזו שבה עוזרים לאדם לעשות שני דברים עיקריים : 1. לפתוח הרבה דברים שסגר במשך שנים. 2. לקחת אחריות על חייו. עושים זאת באמצעות לחץ קבוצתי ותמיכה. לדעתי יש ב"פורום" יתרון, שכן הוא עוזר לאנשים לעשות את המעשה של הפתיחות ולהכיר באחריות על חייהם. יש בו חסרון שזה לא ממש תהליך ארוך ומובנה עם זמן הסתגלות, אלא משהו חד וממוקד. שמעתי גם שיש אנשים רגישים שהתהליך היה מהיר מידי וגרם לחוסר איזון רגשי. אני בטוח שיש מנגד אנשים רגישים שיטענו שאם לא היה את הפורום והלחץ הקבוצתי הם עוד היו מבלים שנים על ספות של פיסכולוגים ובערב אחד שבו סיפרו לקהל גדול את הבעיות שלהם, זה עשה יותר. הכל מהתרשמות כללית באמת שלא הייתי וגם זה ממש מצריך מחקר כדי לדעת לכאן או לכאן.

reba

New member
מכירה את הומניקיישן

דמי שלום, אני הייתי בסדנת "מהות" שנערכת ע"י חברה הומניקיישן. התכנים הם אותם תכנים זהו ארגון שחרט על דיגלו לצור עולם שעובד לכולם מתוך אהבה איכפתיות ושתוף פעולה שם למעשה את עובדת סדנא בה את לומדת איך לנהל את חייך כמו שאת רוצה ולא החיים אותך. יש להם אתר WWW.HUMANICATION.CO.IL עד כמה שידוע לי הם ו"הפורום" הם מריצים אותם סדנאות, רק שהפורום מורכב מהרצאות שבנויות על שורה עברית, שורה אנגלית, והרצאה בלבד, בהיומניקיישן ההרצאות מלוות בהתנסות חוויתית, כלומר, כדי לישם דברים בחיים עלינו להטמיע אותם. ואיך נעשה זאת? רק ע"י התנסות למשל, אם אסביר לך שעה על תפוז וטמעו, לא תדעי לעולם מהוא רק שתטעמי ביס. אולם כשתטעמי לעולם תדעי מהוא הטעם, גם אם 10 שנים לא תאכלי תפוזים. מכאן שההתנסות היא תנאי בסיסי להכניס את הידע והדרך לחיים באופן קבוע ולצור לנו באמת איכות חיים. אני באופן אישי יצרתי לי ממש חיים חדשים בעקבות הסדנאות שם, ועשיתי כמה פריצות דרך מהותיות לשפור החיים שלי. כמו: הפכתי להיות עצמאית, התגרשתי, עברתי לדירה נוחה יותר, נקודת ההסתכלות שלי היום על החיים מפויסת יותר, מקבלת יותר, ואז החיים הם איכות חיים ולא יום רודף יום. אני ממש ממליצה. אני יודעת שהרבה אנשים שהיו בפורום, השתתפו אחכ בסדנאות של היומניקיישן ואמרו שאין מה להשוות, רק בגלל ההתנסות החוויתית, שמלווה במוסיקה ותהליכים. בקצור ממליצה בחום! אם יש לך שאלות אני כאן להתראות רעות בהט

reba

New member
את מהות עשיתי

הי את מהות עשיתי באוקטובר 2001, ומאז עבדתי רבות עם עצמי, עליכם להבין הסדנא זו הדרך, האימון והאפשרות לשמר את התחושות והאנרגיות, העבודה עצמה חלה עלינו, עלי. אומנם חלפו להן כבר 4 שנים, אבל הארגון הזה נותן אפשרות לתרגל חינם, כל הזמן. את כל הפרטים האלה ניתן לקרוא באתר שלהם על איך שומרים את כל התכנים. וכו, סדנת מהות היא ראשונה בסידרה של 3 סדנאות משמעותיות. השניה היא מקור, והשלילשית נקראת מעבר לפחד ולחשש. את מקור עשיתי חודש אחרי מהות ואת "מעבר" רק לאחרונה באפריל האחרון, למי שחשוב להצליח ולעשות דרך או לשפר את איכויות חייו 3 נסדנאות יחד מביאות למקומות ואזורי ההצלחה, והצמיחה בהן אני חייה! כל טוב רעות

למעלה