שלום לכולם!

גיל גיל

New member
שלום לכולם!

אם מישהו חשב שהמחשב שלו עושה לו בעיות, נסו את המחשב שאני נמצא בו כרגע... ניסיתי להגיב, לא הצלחתי, ניסיתי לעבור מחשב, בכלל קרו דברים מעניינים... אל תשאלו... אני מקווה שההודעה הזו תשלח... אני אהיה כל היום באשקלון. בערב אשוב הביתה. אשקלון (כזכור) עיר נפלאה, הסיבה שאני נמצא בה, פחות (לימודים
). אני מאחל לכולכם יום נפלא!!! בזמן שנשאר לי, אנסה שוב להגיב, מקווה שאצליח... ביי ביי!!! גילגילגל"צ!

זהרי

New member
יום נפלא לך גיל גיל

לא לשכח לקחת בקבוק מים כובע מצחיה מצב רוח בדרך לעצור לחיילים לקנות ירקות בדרך הביתה ואם אבטיח עוד יותר טוב לצלצל ליפעת חמש פעמים ביום... ו... חוץ מזה בוקר טוב לך איש יקר זהרי

סיון b

New member
הי גילגול,

אני אוהבת. אני מתגעגעת. לשניכם. לך שם באשקלון - מאחלת יום נפלא! ד"ש לחצי לב שלי שנמצא קרוב אליך (אי שם באשדוד). ואם אתה רואה ילדה קטנה (כבר לא כ"כ) ובוכיה - דע שזו אני. ואם תדע את שמה - קרא לה והיא תענה לך. אולי בשמחה, מה שבטוח - מתוך געגוע! סיון

ג.

New member
הי גיל...

מזמן לא הייתי באשקלון... מזמן לא הייתי בדרום... מזמן לא הייתי בטיול (וזה מ - א- - ו - ד) מפתיע אפילו את עצמי... אז גם בעינייני עבודה בינה לבין יפעת שבלב, תסתכל מסביב - לים, לחולות, לאנשים וספר לי מה ראית, טוב?!! יום נפלא לך...

למעלה