שלום לכולם.

Emiko

New member
שלום לכולם.

קודם כל: ט"ו באב שמח לכולם! # יש לי כמה שאלות אליכם: באיזה תוכנות אתם משתמשים? איזה הייתם ממליצים # כמה עולה בערך עכבר-עט שיותר נוח לצייר איתו (אני לא ממש יותר את שמו...) # והנה התמונה הכי טובה שלי מצייר (עם עכבר), רק היום התחלתי לצייר בצייר... אודה לביקורת. תודה רבה מראש לכל העונים :)

lordnoodle

New member
טוב באב שמח גם לך!

ועכשו לשאלותיך: 1. אני משתמש בתוכנה פלאש ופוטושופ 2. קוראים לזה טאבלט ויש כל מיני חברות והנחשבת ביותר היא וואקום והבעיה היא שאם תרצי לקנות מהם תכיני לפחות 1000 שח בכיס. 3. נחמד ביותר (מה העיניין שכולם מציירים בצייר בזמן האחרון??).

אז שיראה לך

כי לפני שאתה מתחיל להפליץ עובדות כמו תמיד, כדאי שתבדוק. http://www.arigent.co.il/wacom/index.asp כאן יש מחירים של לוחות -בארץ-, שים לב לווליטו שעולה 500 שקל, שזה חצי ממה שאתה אמרת. אז בבקשה, לפני שתא המנסה לשכנע אנשים שוואקום זה לא טוב, ובסוף משבר שטויות כהרגלך, תעשה סקר שוק!!! בסוף אולי לא תצא מטומטם.

Emiko

New member
תודה רבה, ו.....1000? וואו....

יש משהו זול יותר? כי אין מצב שבעולם שאני אבזבז 1000 ש"ח על זה... (לא נראה לי שאבזבז על זה יותר מ- 200 מקסימום)

pipidi

New member
לא יודעת כמה עולים האחרים שהם

לא של וואקום, את הוואקום שלי אני קניתי מזמן ב600 ש"ח (גראפייר A6). אם תמצאי אחד ב200 של חברה אחרת הגיוני שיתקלקל די מהר, שהעבודה איתו תהיה פחות נוחה ופשוט חבל על הכסף, אבל את עושה את הבחירה הזו. זה "צעצוע" יקר אבל כלי עבודה נוח מאד ושווה את כספו.

Emiko

New member
תודה אבל הבעיה היא שאין לי אפילו

600 ש"ח לבזבז על הצעצוע הזה :( אם יהיה משהו בסביבות -200 גם אז אני אבקש מאמא רק ליום הולדת...בעע...כי זה דיי הרבה כסף....בשבילנו לפחות.... תודה בכל מקרה :)

Emiko

New member
שאני אמות, מה זה המחירים האלה?

אמא'לה.... אז אני לא אקנה אחרי הכל :(

UnderTown

New member
אממ...

אני מניח שלניסיון ראשון זה טוב... אני מצייר עם תוכנה עתיקה מאוד שקוראים לה עיפרון ועט, ומעט בפלאש. בכל מקרה, למה אנשים מתעקשים כל הזמן לצייר מנגה?? תפתחו קצת סגנון אישי... משהו מגניב ומקורי, נמאס כבר לראות בכל פינה חיקויים לציורי מנגה. כמובן, בלי להעליב...

למעלה