שלום לכולם!!

אנשיםם יהה סתם גיליתי משהו מעניין..

נכון השחקן ששיחק את טרוי שהיה חבר של ורוניקה שלוש פרקים ואז עזב שהתגלה שהוא מניאק?
בקיצר, הכרתי את השחקן וידעתי שקוראים לו שון אשמור והוא היה באקס מן ופעם אחת בסמולוויל וזה.. אבל שראיתי את הכתוביות של השחקני אורח אחרי הפתיח של ורוניקה, היה כתוב כל הזמן אהרון אשמור ולא ברור למה, אם קוראים לשחקן שון.. ואז בדקתי את העניין.. וגיליתי, שהם שני אחים תאומים!!
סורי אם זה לא מעניין אתכם.. סתם רציתי לחלוק..

Lirchu

New member
מעניין דווקא!!! חה!

את יכולה לשים תמונה של התאומים?

לצערי לא מצאתי של שניהם ביחד..../images/Emo4.gif

אבל יש לי בנפרד.. יש להם שיער שונה.. לשון יש שיער כזה מתולתל, והשיער של אהרון ראיתם.. כזה קצר..

guysahaf

New member
חחח חשבתי שהם ממש דומים!!!!!

ראיתי את סרטי אקס-מן איזה 100 פעם, אז ידעתי שזה לא אותו שחקן, והיה לי ממש מוזר שהם כאלה דומים, אבל לא טרחתי לבדוק... חחחח מגניב.

חחחחח ../images/Emo3.gif

אני פשוט הייתי בטוחה שיש רק את שון אשמור. רק שראיתי שבכתוביות של ורוניקה כתוב אהרון חשבתי שזה ממש ממש מוזר.

noa4u

New member
ידעתי!

חחחחח כיאלו שראיתי אקס מן ואז את טרוי בורוניקה אמרתי זה בטח ההוא מאקס מן ואז ראיתי שוב אקס מן ושמתי לב לשוני אז אמרתי בטח באקס מן הוא היה יותר קטן בגלל זה. אבל אחר כך הייתה לי הרגשה שהם תאומים... איזה קטע.. נחמד שיש שניים כאלה יפים..
נ.ב: המוןןןן זמן לא הייתי פה וגם עכשיו אני בעבודה ואם מישהו יתפוס אותי אני מתה... חחחח מאוד התגעגעתי ועכשיו אני עוברת אחורה כדי לראות מה הפסדתי... :) אני מקווה שאני ישוב לבקר פה לעיתים קרובות יותר... :)

כמובן לוגן+ ורוניקה

אך יש לי הרגשה שורוניקה תחזור לדאנקן... נחכה וניראה

חותםםם

New member
../images/Emo12.gif לא אמרתי לך ברוכה הבאה!!

אז, ברוכה הבאה
אני רותם בת 14 מת"א.. השתלבות נעימה
סליחה על הדיליי

למעלה