שלום לכולם..!!
אני חדשה פה.. פעם ( מזמן מזמןןןןןןןן ) הפורום היה בהיידפארק וכתבתי שם ממש קצת.. ועכשיו גיליתי שהוא עבר לתפוז והחלטתי להצטרף.. טוב אז אני אביה, בת 15 מראש העין.. ( קטנה קטנה אבל גם מכורה לסידרה ) הצחוקים זה שאמא שלי ראתה את זה עוד כשהייתי בבטן שלה ועכשיו כבר כמה שנים טובות שגמאני רואה קבוע.. נחמד לראות שיש בארץ עוד אנשים שרואים ואפשר להתדיין איתם בנושא
וסתם בשבילל הרקורד.. בפייט בין טיילור לברוק הפעם אני מצדדת בברוק.. כי עם כל הכבוד לטיילור העולם התקדם.. וכמה שזה קשה ולא אשמתו של אף אחד, לפי ההיגיון האישי שלי ברוק היא אישתו של רידג' עכשיו ויש להם משפחה עם שני ילדים קטנים.. ( מה גם שילדיה של טיילור גדולים כבר, ויש להוסיף שבפרקים האחרונים המשפטים איתם כל כךךךךךך חזרו על עצמם שם..) אבל בגלל שברוק היא דמות טראגית.. צפוי מאוד יהיה שרידג' יבחר בטיילור.. ושברוק תחזור לניק מן הסתם וברידג'ט שוב תיפגע ובלה בלה בלה.. הדמות השנואה עליי היא סטפני.. ( הצביעות.. הצביעות..) והדמות האהובה עליי.. אין ממש אחת כזו כי כל דמות המפיקים הורסים איכשהו.. ועוד שאלה.. מה לעזאזלללללללל קרה לפנים הייפיות שהיו לטיילור פעם ?! מקווה להשתקע פה
יומעולה לכולכם=)
אני חדשה פה.. פעם ( מזמן מזמןןןןןןןן ) הפורום היה בהיידפארק וכתבתי שם ממש קצת.. ועכשיו גיליתי שהוא עבר לתפוז והחלטתי להצטרף.. טוב אז אני אביה, בת 15 מראש העין.. ( קטנה קטנה אבל גם מכורה לסידרה ) הצחוקים זה שאמא שלי ראתה את זה עוד כשהייתי בבטן שלה ועכשיו כבר כמה שנים טובות שגמאני רואה קבוע.. נחמד לראות שיש בארץ עוד אנשים שרואים ואפשר להתדיין איתם בנושא