שלום לכולם..!!

Amber68

New member
שלום לכולם..!!

אני חדשה פה.. פעם ( מזמן מזמןןןןןןןן ) הפורום היה בהיידפארק וכתבתי שם ממש קצת.. ועכשיו גיליתי שהוא עבר לתפוז והחלטתי להצטרף.. טוב אז אני אביה, בת 15 מראש העין.. ( קטנה קטנה אבל גם מכורה לסידרה ) הצחוקים זה שאמא שלי ראתה את זה עוד כשהייתי בבטן שלה ועכשיו כבר כמה שנים טובות שגמאני רואה קבוע.. נחמד לראות שיש בארץ עוד אנשים שרואים ואפשר להתדיין איתם בנושא
וסתם בשבילל הרקורד.. בפייט בין טיילור לברוק הפעם אני מצדדת בברוק.. כי עם כל הכבוד לטיילור העולם התקדם.. וכמה שזה קשה ולא אשמתו של אף אחד, לפי ההיגיון האישי שלי ברוק היא אישתו של רידג' עכשיו ויש להם משפחה עם שני ילדים קטנים.. ( מה גם שילדיה של טיילור גדולים כבר, ויש להוסיף שבפרקים האחרונים המשפטים איתם כל כךךךךךך חזרו על עצמם שם..) אבל בגלל שברוק היא דמות טראגית.. צפוי מאוד יהיה שרידג' יבחר בטיילור.. ושברוק תחזור לניק מן הסתם וברידג'ט שוב תיפגע ובלה בלה בלה.. הדמות השנואה עליי היא סטפני.. ( הצביעות.. הצביעות..) והדמות האהובה עליי.. אין ממש אחת כזו כי כל דמות המפיקים הורסים איכשהו.. ועוד שאלה.. מה לעזאזלללללללל קרה לפנים הייפיות שהיו לטיילור פעם ?! מקווה להשתקע פה
יומעולה לכולכם=)

girlontop

New member
שלום וברכה ../images/Emo13.gif

שמחים שהצטרפת אלינו
רק בקשה קטנטנה: לא להכפיל אותיות ("מהההההה") ולקרוא את כללי הפורום, פורפבור. שהייה נעימה והשתקעות מלבבת

Amber68

New member
תודה לכם, וכן אריאל קיבלתי..

פאק.. אמא..בעע.. כל כך חבל שהיא הרסה את עצמה.. היתה אחת היפיפיות.. עכשיו יהיו לי סיוטים=\

ברוכה-הבאה. ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקומונה החברתית של B&B. יום יבוא והיא תהיה שוקקת חיים. :ּP וכמה שאלות:
מאיזה קטע התחלת לצפות בסדרה?
ניסית לגרום לאחרים להתמכר לסדרה? אם כן - איך ומה היו התוצאות?
גבי או קייטלין?
למה בחרת בניק הזה?
מהם התחביבים העיקריים שלך?
החופש הגדול עומד להגמר. את מרגישה שמיצית אותו? שהות והשתלבות מלבבת ומהנה.

Amber68

New member
ולשאלותייך:

מאיזה קטע התחלת לצפות בסדרה? - - כשנולדו התאומות, אבל אז הייתי קטנה ולא ראיתי בעקביות ממש.. ( התמכרתי לאט לאט ) הפרקים שהכי זכורים לי אלה מהתקופה של החזרתה של שילה ועד היום.. ניסית לגרום לאחרים להתמכר לסדרה? אם כן - איך ומה היו התוצאות? לא ממש.. אני מאמינה בסלוגן "חיה ותן לחיות" וכל אחד וטעמו, וחוצמיזה אני יודעת מראש שחברות שלי לא יראו את זה.. וגם לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים או רואים.. גבי או קייטלין? האופי של גבי ( כי אני לא ממש מתה על קייטלין מבחינת אופי ), עם מראה אחר כי היא אממ.. יש לה איזה משהו בפרצוף שלא מסתדר לי. למה בחרת בניק הזה? פעם אהבתי את אמבר.. גם ביפים והאמיצים וגם בעוד סדרה ("השבט").. ובנוסף לשתי הדמויות אני אוהבת את השם=) זה גם חלק מהכתובת מסן.. המספרים 6 ו8 - בגלל התאריך לידה שלי ב6 ל8.. מהם התחביבים העיקריים שלך? חוץ מהיפים והאמיצים אני לא רואה טלוויזיה היום, מחשב, חברות, קניות, לקרוא ( ריצ'ארד באך.. מיי פייבוריט רייטר ) ואפילו לכתוב מידי פעם, ועוד כאלה.. החופש הגדול עומד להגמר. את מרגישה שמיצית אותו? לגמריי.. הספקתי מעל ומעבר למה שתכננתי.. גם נסיעה לאילת עם חברה, גם ביקרתי בפטרה ( הפעם הראשונה שלי בחו"ל ) באותו טיול, גם צימר בצפון, גם ניצנים ( שורה ראשונה בהופעה של ארקדי..!! ) פול דברים חדשים, וגם עבודה.. היה חופש כייף=)

ברוכה הבאה!!

הרגת אותי שאמרת שאמא שלך רואה את הסידרה עוד כשהיית אצלה בבטן. והכי הרגת אותי כי עכשיו אני מרגישה מזה זקנה... אני רואה את הסידרה מהפרק הראשון כשהייתי בתיכון... וכל הכבוד על הפעילות בחופש הגדול! אני נראה לי בגיל 15 בקושי יצאתי מהבית... אבל היה לי טוב כל יום ב- 4pm. ומי בכלל היה נותן לי לנסוע לירדן אז?.. מקווה שתהני מהפורום!

sashkashurik

New member
בעוד 10 שנים הודעה דומה תבוא

מיונתן!
(מעניין אם אריק וסטפני עוד יהיו בחיים עד אז... (וסאלי ספקטרה גם)
)

S c a r l e t t

New member
זהו? החלטת...? גם הוא מצטרף

למעגל המכורים?? תני לקטנצ'יק צ'אנס, אולי יש לו אופי קצת יותר חזק מאמא שלו

אל תדאגי...

דווקא כמו שאני מכירה את יונתן (ובתור דודתו היחידה אני מכירה אותו היטב) במקרה הזה התפוח נפל מאוד רחוק מהעץ... אז אין מה לדאוג בקשר להתמכרות. חוץ מזה, אני מזה לא רואה את יון יושב יותר מ-5 דקות ברצף, גם אם ברוק תעשה שם עירום מלא...

וואו, אני בקושי הספקתי משהו בחופש.

כל התכנונים שלי נגוזו. אולי זו אשמת הפסיכומטרי הארור. מעניין מה יקרה אם ימזגו את גבי וקייטלין. ...או שאנחנו לא רוצים לדעת? :ּX לפני כמה וכמה שנים גרמתי לאחי לצפות בסדרה, אך מאז מים רבים זרמו והוא נגמל (כבר כמה שנים). באחרונה הוא צפה בכמה פרקים, עקב חזרתה של טיילור. אם כי הוא לא התלונן על העיוות שהיא גרמה לעצמה. o_O;; לא ידעתי שפרנץ שיחקה בעוד סדרות (אני לא מכירה את "השבט"). טוב לדעת. ^^~

למעלה