שלום לכולם חדש כאן מהיום.... אייל
° ° זואי ° New member 12/8/05 #6 ואי ואי ואי איזו התרגשות עוד ירושלמי בפורום!!!! מניין הירושלמים עלה לשלוש וחצי!!!! ברוך הבא
א אקויולנט New member 12/8/05 #7 כל מה שאני זוכר מירושלים... שלא משנה את מי שאלתי לכתובת או מקום בעיר הקודש,תמיד ענו הם אותו הדבר....................מצטערים,אבל אנחנו בכלל לא מפה.
כל מה שאני זוכר מירושלים... שלא משנה את מי שאלתי לכתובת או מקום בעיר הקודש,תמיד ענו הם אותו הדבר....................מצטערים,אבל אנחנו בכלל לא מפה.
D dana1היחידה New member 13/8/05 #9 וואלה זואי??? ../images/Emo2.gif ידעתי ידעתי שאני מכירה אותך מן איזה מקום.... אז גם את מבירת הנגב היבשה והקסומה? יופי... עוד אחת למנין!! שבת שלום!
וואלה זואי??? ../images/Emo2.gif ידעתי ידעתי שאני מכירה אותך מן איזה מקום.... אז גם את מבירת הנגב היבשה והקסומה? יופי... עוד אחת למנין!! שבת שלום!
° ° זואי ° New member 13/8/05 #16 חמודה אלא אם כן לא השתנתי מאום מגיל שנה אני די בספק שהכרנו. רק נולדתי בבאר שבע את השנה הראשונה לחיים שלי חייתי בבסיס צבאי ליד ואת השאר בירושלים
חמודה אלא אם כן לא השתנתי מאום מגיל שנה אני די בספק שהכרנו. רק נולדתי בבאר שבע את השנה הראשונה לחיים שלי חייתי בבסיס צבאי ליד ואת השאר בירושלים
D dana1היחידה New member 13/8/05 #10 אז ברוך בואך לכאן היום! ../images/Emo140.gif היה נידמה לי שאתה מהקומונה הצפונית. בכל מקרה ברוך בואך איש! ושבת שלום, שקטה ורגועה!!
אז ברוך בואך לכאן היום! ../images/Emo140.gif היה נידמה לי שאתה מהקומונה הצפונית. בכל מקרה ברוך בואך איש! ושבת שלום, שקטה ורגועה!!
ד דורית315 New member 13/8/05 #12 ../images/Emo39.gif|כן ברןך הבא למועדון תירשם אצל גולך 46 ותקבל כרטיס מועדון לפלמחים