שלום לכולם

mini1231

New member
שלום לכולם

גיליתי היום משהו שקשור לחבר שלי מזה 3וקצת שנים שזיעזע אותי לגמרי, גיליתי שהוא נמשך לבנים,כלומר הוא טוען שהוא סרייט אך נמשך לאיבר" הגברי ורוצה להתנסות עם גבר אחר מבחינה מינית. נראה שהוא דיי רציני בנושא, איך אני יודעת? ראיתי במקרה התכתבות שלו בדואר האלקטרוני עם מספר גורמים פוטנציליים למימוש הפנטזיה" קשה לי מאד לכתוב עכשיו אני פשוט בהלם לא יודעת מה לעשות להגיד?לא להגיד? אני לא יכולה שלא להיות קרה אליו-הוא שואל למה ואני לא עונה עזרה בבקשה אני פשוט בהלם

mika tal

New member
שלום מתוקה!!!!!!../images/Emo66.gif

ראשית, אני גם קצת בהלם כמוך. שנית, את חייבת לדבר איתו ולהניח את כל הקלפים על השולחן!! לא להתחמק מזה! את חייבת לדבר איתו על מהות היחסים בינכם. הוא חייב לך תשובה פרטנית. ממתיי הוא יודע שהוא דו מיני? או הומו? דברי איתו, וראשית כמה שזה נשמע הזוי, תנסי להירגע, את חייבת להירגע כדי להגיע לפתרון מוצלח.. תתיעצי עם חברה קרובה שניתן לסמוך עליה.. ואל תשכחי שהחיים צופים לנו כל מיני סיטואציות שאנחנו נאלצים לעמוד בהם.. אבל את חזקה ותתגברי על זה!!! אני איתך!! אשמח לייעץ לך! אוהבת אני

drnaji

New member
הייי ../images/Emo26.gif

חבל שלא ציינת מה הגיל שלך ושילו כי זה ממש חשוב כאן. בכל אופן,אני חושב שאת חייבת להגיד לו,ככל שתפנימי את זה ככל שיהיה לך יותר קשה. את צריכה להבין אותו,בזה שהוא ארוצה לנסות משהו חדש שמושך אותו,אבל את צריכה לעמוד על זכותך בהיותך חברה שלו,אם הוא היה החבר שלך-יענו סטרייט אז הוא אמור לשתף אותך בדברים האלו. אני מקווה שהכל יסתדר.

JudyWn

New member
מיני

אתם צריכים לדבר
. אולי אתם באמת לא צריכים להיות זוג. אולי זה משהו שעובר עליו או סתם סקרנות. התשובה לא אצלנו אלא אצלו - ועד כמה שזה קשה את צריכה לשאול אותו על זה. אפילו אם לא תאהבי את התשובה. מחזיקה לך אצבעות.

למעלה