שלום לכולם

mini1231

New member
שלום לכולם

גיליתי היום משהו שקשור לחבר שלי מזה 3וקצת שנים שזיעזע אותי לגמרי, גיליתי שהוא נמשך לבנים,כלומר הוא טוען שהוא סרייט אך נמשך לאיבר" הגברי ורוצה להתנסות עם גבר אחר מבחינה מינית. נראה שהוא דיי רציני בנושא, איך אני יודעת? ראיתי במקרה התכתבות שלו בדואר האלקטרוני עם מספר גורמים פוטנציליים למימוש הפנטזיה" קשה לי מאד לכתוב עכשיו אני פשוט בהלם לא יודעת מה לעשות להגיד?לא להגיד? אני לא יכולה שלא להיות קרה אליו-הוא שואל למה ואני לא עונה עזרה בבקשה אני פשוט בהלם

תני לו חלון

אולי הוא מרגיש כלוא אם גילית תשחררי אותו את לא רוצה להיות נבגדת נכון? למה להקשות אם את כבר יודעת תפרגני לו שניסה להיות שניסה לעשות את הדבר הנכון וזהו...

ניקולי

New member
מסכימה עם אורלי

ראי נא אם הוא מבקש ורוצה וגילה על עצמו משהו שהוא בעצמו לא ידע שהוא קיים אצלו.. שחררי אותו תני לו ללכת .. מזלך שזה עכשיו אחרי 3 שנים של חברות ולא לאחר 3 שנים של נישואים עם ילדים

לדבר !!!

חוסר היכולת שלך לשתף אותו במחשבות שלך אחרי שלש שנים של חברות מעלות סימני שאלה. תקשורת בן בני זוג מבוססת על פתיחות ושיתופיות. מצאי את ההזדמנות הראשונה והעלי את הנושא . ורק לאחר תחשבי על הצעדיים הבאים.

תגובה

אל תחקרי מה הוא כותב בדואר האלקטרוני, זו הפרטיות שלו. אל תעקבי אחריו, זה לא יפה. תהיי אתו בקשר ותרגישי בהתנהגותו אליך ולחבריך אם הוא נעים או לא ובעתיד אולי תדעי אם הוא סטרייט או הומו.

למעלה