שלום לכולם

Negative one

New member
שלום לכולם

אני דורון,בן 18 וחצי מראשון... אני מאד אוהב ומעריך את המוזיקה של מיוז. origin of symmetry הוא לדעתי יצירת מופת,פשוט ככה.השילוב בין הגיטרות המנסרות,הקול הגבוה והדרמטי של הסולן,המלודיות של הפסנתר והגיטרה והמילים החזקות,זה באמת משו ייחודי ששמעתי רק במוזיקה של מיוז,וזה בא לביטוי באלבום הזה באופן הכי חד ומדויק שיש. לפני כמה ימים השגתי גם את האלבום "showbiz" שמכמה שמיעות ראשונות,גם נשמע מצויין. לא כמו אוריג'ן,אבל גם הוא חזק מאד. לגבי האלבום החדש, "אבסלושיין",אותו כבר פחות אהבתי.הוא קצת מאכזב.יש בו כמה שירים טובים,אבל הרוב לא דומה לאלבומים הקודמים,ולדעתי הוא פחות מהם בכמה רמות. טוב,זאת בערך הייתה הביקורת הראשונית שלי לגבי מיוז,אבל אני ישמח גם להצטרף לפורום ולהיות חלק מהדיונים ובלה בלה =) אז ברוך הבא לי ובהצלחה

L A D Y B U G 2

New member
ששששששששלום!

אני אורטל, 18 ובהחלט לא מסכימה איתך....לדעתי absolution זה האלבום הכי מדהים של מיוז ואני מוצאת את עצמי שומעת אותו יותר מאשר את showbiz או origin of symmetry. לדעתי ב-showbiz הם פחות מנוסים כי זאת רק ההתחלה שלהם ו-origin לדעתי קצר מידי, נגמר מהר וכשאני שומעת אותו אני מחקה להמשך!!! אבל היי, זאת הדעה שלי ואתה חושב אחרת!!! ברוך הבא לפורום ותהנה!!! (לבינתיים אין ממש מה לעשות כי אין דברים חדשים עז שהאלבום בחדש יצא)

O L g i T

New member
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif

אני אולגה, בת 15 גם מראשון.. אני מסכימה איתך לגמרי- אוריג'ין זה פשוט יצירת אומנות. האלבום הכי מושלם שיצא בעולם... אחרי זה אני אוהבת את שואוביז, ואת אבסולושן הכי פחות (למרות שגם הוא מצויין)

ברוך הבא אדוני

אלוהינו מלך העולם...חח סתם אני מצחיקה את עצמי... בכל מקרה אני מאי! ואני הכי פעילה פה בפורום! כולם נטשו!! סתם חחחח , עזוב אני מסוממת

NiKi†a

New member
אהלן! =]

אני שירן
לעומתך אני הכי אוהבת את שואוביז ואח"כ את אבסולושיין..ורק בסוף את אורג'ין, אבל הכל עיניין של דעה אישית :) בכל מקרה אני ממש שמחה שהצטרפת ואני מקווה שלא תברח מהר מידי ותנסה לפתוח דיונים חדשים כדי להציל אותנו ממות הפורום שהיה ממש פעיל עד לפני שבוע[יים?]. אינג'וי, ME.

Tommy The Cat

New member
ברוך הבא!../images/Emo13.gif

מקווה שתהנה פה. ותעזור להחיות את הפורום.. אני דואג שבקרוב נצטרך להכריז על פטירתו
בלעעעעעעע

FreeLanceR2

New member
וואו יש חיים בפורום

חשבתי שכולם נטשו... היי דורון,ברוך הבא
אני לי גם לפי דעתי אוריגין הוא האלבום הכי טוב שלהם..האמת שדי התאכזבתי מאבסלושיין,הוא אלבום טוב,אבל יחסית נפילה אחרי אוריגין..שהיה פשוט גאוני.. טוב מקווה שתהנה פה..יאללה יש אנשים חדשים בואו נחייה קצת את הפורום הזה..

Dead Coma

New member
ברוך הבא

יש הרבה שיסכימו עם הדעה שלך אבל אלה בדרך כלל אנשים ששומעים מיוז זמן מועט למדי ולא למדו להכיר את הסגנון הייחודי שלהם לעומק. אני לא אומרת שאתה בטוח תשנה את דעתך עם הזמן, אבל אני כן אומרת שאבסולושן יתחבב עליך בסופו של דבר. אני אירנה (שנטשה את הפורום לפני כחודש או יותר...). מקווה שתהנה ^_^

Dead Coma

New member
וואו!

אני לא מאמינה! עדיין נשארתי אדומה למרות שנטשתי... תודה, שירן, על התקווה (או העצלנות שלך...?)

C A R I S M A

New member
הייייי!

אני אולגה... בת 14 מר"ג... ובלה בלה בלה... תהנה פה!
נ.ב ח ז ר ת י !

Negative one

New member
תודה לכולכם ../images/Emo98.gif

פעם שעברה שהייתי כאן לא מצאתי את ההודעה הזאת וחשבתי שהיא נעלמה איפשהו בתהומות הפורום...אבל עכשיו שנכנסתי לכאן מצאתי אותה פתאום ושמחתי לראות שמקבלים פה יפה אנשים =) ועוד משו,בזמן האחרון יצא לי גם יותר ויותר לשמוע את "שואוביז" (למעשה,ברגעים אלו ממש אני שומע אותו) ומסתבר שגם הוא אלבום ממש מצויין.אמנם הוא לא "אוריג'ן" אבל הוא לא נופל ממנו בהרבה.

למעלה