שלום לכולם!!!!!

mikloi

New member
שלום לכולם!!!!!

רשמית עלי לציין שמבין כל הפורומים שבדקתי, זה הכי מוצלח. מה שכן, אם חצי מהאנשים פה מחזיקים בכינויי באפי, איך זה שאין עליה שום דבר פה??????? וחוץ מזה, עוד סדרות מעולות:מכושפות, דארמה וגרג, סקס והעיר, פרייז´ר, ומטרופוליס. תכתבו משהו!

~*~gaL

New member
שלום לךךךך

זכר או נקבה?
בכל מקרה ברוכ/ה הבאה

דארמה וגרג ! ../images/Emo6.gif

אני חולה על הסדרה הזאת! דארמה מצחיקה שחבל על הזמן, וגרג.. גרג פשוט מתוק. מה שאני עוד נורא אוהבת בסדרה הזאת זה ההורים של גרג וכמובן את ההורים החמודים של דארמה. אם רק תסתכלו על ההורים שלהם, לא כדמויות משניות- תראו כמה הם חמודים. הריבים החמודים בין שני הזוגות. קיטי הסנובית, אדוארד שסובל ממנה, לארי ההיפי שתקוע אי שם בשנת 1967, שבטוח שהאף.בי.איי רודפים אחריו וכמובן- האמא המקסימה של דארמה, הרוחנית שמוכנה תמיד לעזור. אם לרגע תנסו לשכוח שדארמה וגרג (שקורעים מצחוק אף הם) הם הדמויות הראשיות ותסתכלו עליהם כדמויות המרכזיות- תבינו כמה שהדמויות האלה תורמות לסדרה המקסימה הזאת.

mikloi

New member
Thank you!

כמה נפלא שמישהו שותף איתי לדיעה. ראית במקרה את הפרק של אתמול? היה מ-ע-ו-ל-ה! וגם היתה הרבה אינטראקציה בין ההורים. אני חושבת שזו פשוט סדרה ענקית, והכי הכי אני חולה על דארמה. אני חושבת שזה בגלל שהייתי רוצה להיות חופשיה עם עצמי, בדרגה שדארמה הגיעה אליה.

ראיתי השבוע גם פרק ב-STAR WORLD

שהיה מוצלח במיוחד. כן, הסדרה קסומה, על שלל דמויותיה המוזרות, ואני מבינה מה שאמרתם בקשר לחופשיות של דארמה - גם אני הייתי רוצה להגיע לרמה כזאת של קבלה עצמית ובטחון עצמי.

mikloi

New member
אז אני אחלוק איתך מה שהיה

הפרק מתחיל כשדארמה וגרג נמצאים בהלוויה של שכנתם, זקנה שהם לא ממש הכירו. בבית הקברות, לדארמה נדמה שהיא רואה את הרוח שלה, ומבינה שיש לה עניין לא סגור בעולם. היא מוצאת את היומן שלה ומבינה שכניראה שהזקנה מתה בתולה ( רעיון זה מסתמך על ציטוטים של הזקנה בסגנון "פרד חוזר עוד שבוע והפעם אני מתכוונת לתת לו את כולי. זה יהיה גדול! דרך אגב, מעניין מה יש לו לספר על פרל הרבור" או "אני חושבת שסוף סוף אני הולכת לאבד את בתולי! הכרתי שחקן מתחיל מאוד חביב. קוראים לו רוק הדסון".....). כשדארמה מנסה לספר לגרג הוא בטוח שהכל נובע מרגשות אשם, בגלל שהם , כמו רוב הצעירים, די מתעלמים מקשישים. תזכרי לזה, כי עוד נחזור לעניין. באותו לילה , גרג מתעורר, ומגלה את דארמה מביטה בו בעניין, לראשה כובע והיא מעשנת סיגריה. לא צריך לספר מה מתרחש עכשיו במיטה אצלם... למחרת בבוקר גרג מכין לה קפה ומודה לה על אתמול. היא לא מבינה על מה הוא מדבר, והוא מזכיר לה שהיה להם "אולי הסקס הכי טוב אי פעם" ונותן לה נשיקה. "אה" מבינה דארמה, "הזקנה חזרה לגמור את העניין הבלתי סגור שלה! אבי באמת אמרה שהיא בטח בחרה בי כי היא צריכה משהו שאני טובה בו". בקיצור גרג לא ממש מאמין, אך בסופו של דבר הוא כן, בערך, ואז הוא הולך לדבר עם הקבר של הזקנה, שם הוא נתקל בזקן חביב ומציע לו להכיר יותר טוב. "אבל אני לא הומו!" קובל הזקן , "לא נורא. גם אני לא" אומר גרג, תוך שהוא כורך את זרועו מסביב לכתפי הקשיש המבוהל שמבקש "פליז לט מי גו!" לגבי ההורים של בני הזוג, קיטי שואלת מאבי בגדים, ומתברר שמדובר במסיבת תחפושות אליה היא מוזמנת. אבי נעלבת למדי, ובסופו של דבר, לאחר יציאה מוצלחת במיוחד ( קיטי:"אבי הבגד הזה פשוט נפלא! מתי היתה הפעם האחרונה שלבשת את זה?" אבי : "שישי שעבר") היא מוצאת את דרכה לנקמה: היא משכנעת את הזקנה שגרג לא ממש רוצה להמשיך איתה בקשר, אז שתניח לדארמה, אבל מציעה לה את קיטי כתחליף. הסצינה האחרונה של הפרק היא כשאבא של גרג יושב בסאלון, וקיטי מגיעה, סיגריה בפיה וכובע לראשה, ומחמיאה לו שהוא סקסי. "קיטי?" הוא שואל בפליאה. "השם הוא (איך-שלא-קראו-לזקנה-פשוט-שכחתי)אבל מה דעתך שנכייף קצת עם הגוף של קיטי?" "לא הייתי בונה על זה," הוא משיב "אבל לא אכפת לי לנסות..!"

nightgirl

New member
בקשר לבאפי

בתשובה לשאלה שלך: רוב האנשים פה נמצאים גם בפורום באפי. הכתובת:

nightgirl

New member
את סותרת את עצמך

או שאת שואלת באופן כללי, או שאת רוצה שמות ספציפיים...

אני מתנצלת.....

אני אנסח מחדש..... סתם לידע אישי שלי! מי פה נכנס לפורום של באפי שבכל הודעה שניה דואגים להזכיר ולשבח אותו? (ע"י אותה אחת!!!!!!!!!) עכשיו את יכולה לענות?

למעלה