שלום לכולם

שלום לכולם

רציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איפה אני יכול ללמוד ביליארד באזור חיפה והצפון ?

אתה מדבר על חוקים??......

או ללמוד איך משחקים וכו'...... חוצמזה, באיזור הצפון אין לי מושג..... במרכז, זה הלינקולן.....

לא זה ולא זה

את החוקים אני יודע וגם לשחק ,יש לי בבית שולחן 15 שנים,אני פשוט רוצה להשתפר.

כדי להשתפר......

אתה רק צריך לשחק כמה שיותר שעות על השולחן... חוץ מזה, אתה צריך לשחק עם שחקנים יותר טובים ממך וככה ללמוד מכות מהם...... אם תרצה גם, תשים שני כדורים על השולחן וכל פעם תתן במקום אחר בלבן, ככה אתה תתחיל לדעת את המסלול שלו ואיך לבצע את המכה על הצד הטוב ביותר......

אבל אין יותר טובים ממני

סתם בצחוק . האמת שאני לא מסכים איתך.אני הגעתי לטופ שלי כבר מזמן.כדי להשתפר אני צריך ללמוד אצל איש מקצוע.

מה פתאום......

אתה לא חייב.... אם תשחק אם שחקן ברמה יותר גבוהה ממך, אתה תלמד ממנו הרבה... ככה אני חושב בכל מקרה וככה זה אצלי......

mr snooker12

New member
זוהר אח שלי אתה טועה ממש

אין דבר כזה לשחק אם שחקן יותר טוב ולהישתפר תאמין לי אני משחק כבר יותר מ-10 שנים ושיחקתי עם מלא יותר טובים ממני עד היום וגם עכשיו יוצא לי לשחק אם כאלו שטובים ממני למרות שאני נחשב כבר ברמה די גבוהה אבל זה לא מה שעוזר .....אתה לא יכול לדעת איך הוא מכוון ומה בראש שלו...אלא אם כן הוא יושן ומסביר לך איך הוא מכוון ואיפה הוא פוגע אז אתה תלמד אבל הדרך הכי טובה ללמוד לדעתי זה"לבד" או עם איש מקצוע אני למדתי כמעט כל מה שאני יודע לבד אולי פה ושם ראיתי מכות של שחקנים טובים ותירגלתי את זה לבד אבל לא למדתי איך לשחק מזה ששיחקתי אם יותר טובים בכל מקרה כל אחד והיכולת שלו...

Anin17

New member
אין פה טועה ולא טועה

אני רוצה לשאול אותך שאלה כשאתה משחק כדורגל עם מישהו יותר טוב ממך, אתה יודע מה עובד לו בראש? אולי לא בהתחלה, אבל לאט לאט אתה לומד אותו, את היכולות שלו, את המגבלות ואת הסגנון, וכששחקן מגיע לקצה היכולת שלו, רק הידע הזה יוכל להמשיך להוביל אותו הלאה כי בעצם זה היתרון שיש לו על היריב ככה הוא יכול ליצור לו מצבים שהוא פחות טוב בהם, אולי גם להוציא אותו מריכוז ואלף ואחת דברים בקיצור מה שאני מנסה לאמר יש חשיבות גדולה בלשחק עם שחקן טוב יותר או שונה ממך, כי מכל משחק אנו שואבים עוד ועוד ידע וניסיון

mr snooker12

New member
אם כבר

אז אני חושב שאם משחקים אם שחקן חלש ממך ככה משתפרים יותר ......אבל כל אחד והדעה שלו כי ?.........כשאתה משחק אם שחקן חזק ממך אז נכון אתה אולי לומד ממה שאתה רואה אבל דוגרי .....מה עובר לו בראש? אתה לא יודע כי אתה לא יודע לאיזה זוית הוא מכוון ואיך הוא נותן את המכה כי שיחמוש בסטקה אפשר לעשות כל מיני מכות אפילו באותה נקודה בלבן אבל השימוש בסטקה משנה את המכה עצמה אז את זה אתה לא יודע ....וכמו שכבר אמרתי .אז זה רק אם הוא מלמד אותך. אני יכול להגיד לך שגם אם תשחק עם שחקן שחזק ממך 50 משחקים בלי שהוא יסביר לך מילה אלא רק מהראיה אתה לא תשתפר ... אולי בטיפה שזה גם לא משהו

Anin17

New member
../images/Emo45.gif אני איתך

בשביל לשפר יכולות וללמוד עוד אין כמו לצבור כמה שיותר שעות על השולחן ולשחק עם שחקן יותר טוב ומנוסה ממך בדיוק כמו שבשביל להשתפר בריצה אני לא ארוץ עם מישהו איטי ממני אותו הדבר עובד בסנוקר

oski

New member
ASAF

אסף הרצון להשתפר הוא המניע הטוב ביותר להפוך לשחקן טוב יותר. ישנן דרכים רבות לשיפור ברובן הן עבודה עצמית ולך זה יותר קל (מאחר שכתבתה שיש לך שולחן בבית כך שיש לך את האפשרות הטובה לנסות מכות בזמן שלך ללא לחץ שאתה תשלם הרבה על השכרת שולחן). בזה שתשחק עם שחקן טוב ממחה לא ייתן לך הרבה, בזה שתשב ותסתכל על שחקן טוב יותר ייתן לך יותר, החשוב זה לא הכנסת הכדור כי כל אחד יש לו ראיה קצת אחרת, באם תוכל לראות את הצורה שבה הוא מכה את המכה שלו זאת אומרת את תנועת היד בזמן הכאת הכדור הלבן אם תצליח לבצע זאת בשלמות אז תשתפר. אפשר לראות שחקנים טובים בטלוויזיה. החי טוב זה כאשר אתה נימצא ליד שחקן טוב ויכול לראות את תנועותיו. דבר נוסף שישפר מאד את יכולתך הוא כאשר אתה משחק אתה מחטיא כדורים פשוט להניח את הכדורים באימון אותו דבר כמו שהיו במשחק ואז לנסות להכניס את הכדור שמתוך 10 ניסיונות אתה מכניס 9 פעמים כך לעבור ממצב למצב עד שתצליח להכניס את רוב המצבים על השולחן. לצערי בארץ יש רק שחקן אחד שאני ראיתי שהמכה שלו היא יחסית נכונה וזה רועי לכן יש לו תוצאות טובות. (וגם רועי לא יוכל להתקדם באם לא ישפר את המכה שלו).

למעלה