שלום לכולם

shayni1

New member
שלום לכולם

היי, נעים מאוד, אני בת 30, ועוד 10 ימים אני טסה לדנוור, קולרדו. פעם ראשונה בארה"ב.סיימתי לימודי קולנוע לפני כשנתיים ואין כלום, נאדה בארץ. אז החלטתי קצת לצאת מגבולות המדינה למשהו חדש. הולכת לנקות את הראש עם כרטיס פתוח. יש מישהו בדנוור שיכול קצת להרגיע? כי האמת אני קצת בלחץ, אתם יודעים חששות מהלא נודע ומהטיסה לבד, שמהולים בהתרגשות ממשהו חדש. אשמח לשמוע קצת...

billc

New member
אל תפחדי, זה קלי קלוטו

אבל מה יש לך לחפש בדנבר, ועוד בתקופה הזאת. לדנבר טסים בחורף לעשות סקי. ספרי לנו קצת על התוכניות שלך, ואולי נוכל לעזור/להמליץ.

shayni1

New member
ללא גבולות

בהתחלה, אין לי ממש תוכניות, נוסעת לדנוור, יש לי שם קצת חברים וממש השמים הם הגבול. איפה אתה נמצא?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אז אמנם אין לי שום מידע על דנוור (קולורדו בהחלט בתוכניות שלי לטיול בקרוב), אבל בקשר לחששות אני מאד מבין אותך, קצת לפני 3 שנים אני בעצמי עזבתי את ישראל מלא התרגשות וחששות, מצויד בתיק גב,מזוודה ולפטופ, ונסעתי ללהלהלנד..... לא הכרתי אפילו אדם אחד שם, פשוט החלטתי לנסות. כבר בטיסה התברר שיש עוד ישראלים (אי אפשר שלא לשים לב אנחנו "רעשניים" ) התחברנו,לחלקנו זו הייתה הפעם הראשונה בארה"ב ולכן ה"וותיקים" הסבירו לנו מה הולך ומי נגד מי (נו, זו טיסה ארוכה, ותמיד יש על מה לדבר, לא?) בקיצור המטוס שלנו נראה כמו מסיבה פרטית שכולם מכירים את כולם. החלפנו טלפונים, נשארנו בקשר... והקליטה הייתה קלה הרבה יותר ממה שיכולתי לחלום... אין לך מה לדאוג, את עוברת למקום מקסים, ותזכרח שתמיד אבל תמיד, יש לאן לחזור. שוב WELCOME אייל.

shayni1

New member
תודה על העידוד

תודה על העידוד, באמת נרגעתי קצת, מקווה שבאמת יילך טוב, ולא נצטרך לחזור הביתה אחרי שבוע, למקום שללא ספק , תמיד אפשר לחזור.

למעלה