שלום לכולם,

סיון b

New member
שלום לכולם,

באתי לבקר אתכם כבר כמה פעמים היום, ולא היה כאן אף אחד...
סתם רציתי להגיד שנחמד לי. הייתי אתמול בצפון עם שתי חברות, וממש נהניתי... היינו בצוקי מנרה, עשינו מסלול רגלי של שעתיים ומשהו, ואח"כ היינו קצת בחצבאני ואכלנו בדג על הדן... היה כיף! סתם רציתי לשתף אתכם. אז... מישהו יהיה כאן יותר מאוחר
שיהיה לכם יום נפלא
מלא
ומלא
(אהבה).
סיון

Mאיה

New member
סיוונוש

איזה כייף לך, מטיילת ברחבי ישראל. אני קצת... עצלנית להליכות רגליות, אבל דרכך מתחברת לטיולים מעין אלו. קראתי כתבה השבוע על נחלים,בינהם החצבני, וכשאני קוראת אותך מתחברת לי התמונה של הנחל...לא, עדיין לא הייתי שם (בושה ונכלמת!), הייתי מבריזנית מטיולים שנתיים בבית ספר...
Mאיה.

סיון b

New member
מאיוש

אוי, חבל! כל כך כייף לטייל. אני נורא אוהבת טיולים, הליכות רגליות וכל הטבע הזה. אני נוהגת לטייל המון בצפון בעיקר. וזו פשוט חוויה. לדעתי, אם את לא אוהבת ללכת - תסעי סתם. קחי חברות תשבו באיזו חורשה ליד אגם ופשוט תעשו פיקניק. זה כל כך כייף. אני לא יכולה לספור את הפעמים שעשיתי את זה. תענוג! ואם תחליטי שאת עושה, אשמח להציע לך מקומות (בתור אחת שמטיילת המון).ברצון! אבל שמחה שדרך מה שאני כותבת את מתחברת לזה. אשמח לשתף אתכם בדברים שאני עושה, אם אין למישהו התנגדות... וכמובן, אשמח לשמוע אחרים, ואפילו לקבל רעיונות... אז מה, מאיה, מה את אוהבת לעשות? אשמח לשמוע! יאללה, יום נעים ומאושר. סיון

למעלה