שלום לכולם

talitook

New member
שלום לכולם

אני לא חדשה בפורום כי אני לא הולכת להשאר... רק רציתי לומר שהייתי אתמול בהופעה והיא הייתה מדהימה, אני בטוחה שאנשים מפה היו ואני ממש ממש נהנתי... עש היום לא הכרתי שירים שלו, ויש לו שירים ממש יפים...

almog goldberg

New member
גם אני הייתי שם

והיה מדהים, אוירה של "חברה על הדשא",הפנינג ענק שכלל צעירים זקנים וטף, היה רגע מדהים כאשר שלום חנוך עלה לבמה ולרגע כולם קמו על הרגליים והרוקנרול פעפע בוורידים, או הביצוע המיוחד של "ירושלים של ברזל" בקצב אתני אם תופים היה נהדר, והדואט של מוקי ושל שלומי סבן היה אדיר היה ערב נהדר, למרות שלא אהבתי את העיקובים במופע בגלל הפרסומות והמעברונים שהיו בטללוזיה, אבל אני יודע שמאיר היה שם ברוחו והיה שמח לרראות כלכך הרבה חבהר שבאים לשיא איתו ובשבילו בקיבוץ המקסים הזה נהנהתי עד מאוד, עמדתי בצד מאחורי הכסאות מתחת לעץ מנגו, העברתי אם חברים זר קוצים ריחני ולרגע אחד אמיתי הייתי נינוח אפילו רפוי נתראה בשנה הבאה

אור36

New member
למרות ../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif,ובזכות

קטורת של איזדרכת היה מופע כביר, מחק את הזיכרון העגום של לפני שנתיים ותסלח לי אלמנתו(החוקית) טוב שלא הכבידה במילים............. יש לי כבר "ערגונות" וציפיה לשנה הבאה..............

rami la

New member
לפני שנתיים

אני לא יודע על מה הוא מדבר הייתי לפני שנתיים וההופעה אז התעלתה מזו לא שזו לא היתה טובה כן(קצת פחות)

למעלה