שלום לכולם

WoRd LiFe WWE

New member
שלום לכולם

הצטרפתי לפורום לפני כמה חודשים אבל הזנחתי אותו לגמרי... החלטתי לחזור.. פשוט ראיתי את הטופ 10 שעכשיו בדיוק נגמר... אז... שלום

WoRd LiFe WWE

New member
אהה זו לינקינית...

בעע

galileho

New member
נחמד לראות אותך שוב...

מקווה שהפעם לא תזניח תפורום... וולכומ באק

KingpinEX

New member
ברוך הבא! ושאלה אם אפשר

למה בסמל של WWE רשום רק WW? איפה הE?

WoRd LiFe WWE

New member
אוו

זה לא WW הסבר.. רשום W שזה קיצור.. בWWF היה W מחובר לאף... כאילו אות אחת.. אז עכשיו זה--------------->

WoRd LiFe WWE

New member
ומאיפה את מכירה WWE ?

ואת הסמל? דרך אגב ביום שבת ב 10 וחצי בערוץ ביפ בהוט הפרק הראשון של ''מכת מדינה'' תוכנית ההיאבקות הישראלית הראשונה איי פעם... זה תוכנית סאטירה... מתנחל נגד חייל וכו'... מומלץ

WoRd LiFe WWE

New member
אהה

סליחה שחשבתי שאתה בת... אתה רואה WWE? יש פורום היאבקות פה בתפוז 'תה יודע? קח לינק וזהירות.. בארץ הWWE מאחר ב3 שבועות.. אז אם אתה רואה רק מהארץ אז אתה יכול לראות שם ספוילרים.. לדוגמא את הדראפט האחרון... לינק לפורום

KingpinEX

New member
חבר שלי רואה מלא אז אני רואה אצלו

לפעמים (הוא מוריד וצורב) ואל תדאג לא נעלבתי...

WoRd LiFe WWE

New member
כן

יש גם קומונת הורדות... שם אתה מקבל לינקים להורדות ישירות של אירועים תוכניות וקרבות יפים...

Shit On You

New member
אהם אהם (זה סימן לפרסומת סמויה)

כל פעם שאני רואה פרסומת סמויה בסרט/סידרה/אתר/פורום אז אני עושה אהם אהם... אז אהם אהם.... אם הוא היה מספיק אוהב את WWE אז הוא היה נכנס כבר לפורום שם נ.ב! בנואה הכי טוב בעוווווווולם יותר טוב מבטיסטה וסינה הגרועים ביחד

WoRd LiFe WWE

New member
ודרך אגב

אתה רואה רק לפי הארץ? או שאתה רואה גם מהורדות של תוכניות וכו'..? כי אם אתה רואה רק מהארץ אני יכול להגיד לך מי עבר בסוף

למעלה