שלום לכולם ,

Rossi46 ®

New member
שלום לכולם ,

אני חדש בפורום , שמי עידו ואני מנהל את פורום חדרי כושר . אני מתפרנס בתור מדריך בחדר כושר , תודעת השירות צריכה להיות גבוהה מאוד במקום העבודה שלי ואשמח לקחת חלק פעיל בפורום [יש לי המון מה לשתף
] . ערב טוב לכולם .

behappy

New member
גם אני חדשה פה :)

(למרות שאני כבר רואה ניקים מוכרים מפורומים אחרים..(:) ) אני שיר, סטודנטית. מסיימת עוד שנה תקשורת, מנהל עסקים וספרות עברית.. (כןכן, ביחד, כי רציתי ה-כל). אני עובדת בחנות צעצועים ומתנות (הפנינג?) בירושלים. האמת היא שאני די ממורמרת על מקום העבודה שלי. הפסקות של 20 דקות במשמרת, תורנויות שטיפה וניקיון של החנות, בוסים פרפקציוניסטים, אבל אחרי מה שאני קוראת כאן על מכירות ולקוחות איומים אני מתחילה לחשוב פעמיים לפני ששוב אני מתלבטת אם לעזוב. האמת היא שאני מתגעגעת קצת לעבודה משרדית. הרבה זמן עבדתי במזכירות ומאוד נהניתי, בעיקר בגלל שאפשר ללמוד תוך כדי והעבודה הזו די דפקה לי את הלימודים. אבל את כל זה אני אשאיר לאחרי ה-31/8, עד אז אנחנו בטירוף של החופש הגדול ואם אני ארצה להתפטר הממונים עליי עוד עלולים לכלוא אותי בחנות

behappy

New member
ממ

מוזר, יצא לי זימן שאלה ליד ה-הפנינג. כן, אני יודעת איפה אני עובדת.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אל תדאגי, את בחברה טובה - לא חסרים אנשים ששונאים את העבודה שלהם, במיוחד לא בפורום הזה... לפחות עכשיו יש לך למי לקטר

ברוך הבא עידו ../images/Emo24.gif

יש לי חולשה לשם עידו, השם הזה הוא השם שבחרתי לאחיין שלי

nbw1

New member
ברוך הבא

אני רואה שהתקדמת יפה מלתת שירות לאסירים

Mip Mip

New member
ברוך הבא... ../images/Emo98.gif

מקווה שלא תמצא אותנו ממורמרים מדי...

ברוך הבא../images/Emo70.gif

זו בטח חוויה להעניק שירות לחבורה של אנשים שריריים וחטובים...

למעלה