שלום לכולם!

beatrice24

New member
שלום לכולם!

היי... אני חדשה כאן למדתי עיסוי שוודי הוליסטי ורייקי 1 ו2 (בשאיפה אוטוטו למאסטר) אני מתכננת ללמוד הילינג ושמעתי שזה תחום מדהים... יש פה מישהו שיכול להסביר לי קצת יותר ולכוון אותי? תודה

beatrice24

New member
הממממ...

בעקרון זה לא סוג של כיוון אני פשוט רוצה הסבר על ההילינג מה הוא עושה? וכו'...

הי לך

בתור אחת שלמדה הילינג 3 שנים ועדין לומדת זה תחום שבתוכו קיימים המון תחומים רבים שפשוט נותנים לך ומעניקים לך השקפה אחרת על החיים ומה שבתוכם . בתוך ההלינג יש אפשרות לללמוד לרפא אחרים ותוך כדי את מתמלאת מעוצמת האנרגיה בטיפול... אני בטוחה שאת כיוונך תמצאי ותכווני את העוצמות שבתוכך לכיוונים חזקים ובריאים . ההילנג עצמו מורכב מהמון תחומים, אני זוכרת שכשהתחלתי ללמוד הילינג בשנה הראשונה קודם כל התחלתי לטפל בעצמי ואחר כך הלכתי טיפלתי באחרים. אני מאחלת לך המון בהצלחה וכמובן קטונתי מלדעת מה מתאים לך בלימוד אישי יש פה את עומר בריגר שהיא מומחית בענין ותוכל לייעץ לך יותר את כיוון האופי והנשמה שלך . אני מבחינתי ההילנג עוזר לי היום מאוד גם לעצמי וגם כל פעם אני מקבלת נקודת ראייה שונה על החיים ומה שבתוכם אך זאת נקודת מבט שלי . :)

beatrice24

New member
../images/Emo9.gif

וואי המון תודה לך... באמת.. אני נורא מתלבטת אם להכנס לתחום של ההילינג או לא אבל נראה לי שאני בסוף יעשה את זה כי זה פשוט מושך אותי... אז המון תודות לכם לכולכם... אני יבוא להציץ מדי פעם.. תודה בטי

למעלה