שלום לכולם !!

iritosh

New member
שלום לכולם !!

אני עובדת בשירות לקוחות . כנותני שירות מה המשפט שאתם נוהגים לומר ללקוח כשהוא מתלונן על זמן ההמתנה הארוך ? לפעמים אני לא מגיבה , ולפעמים אני מתנצלת. אני לא מבינה את הלקוח שמתלונן בפני שהמתין הרבה זמן , כאילו אני רואה שיש הרבה ממתינות , אז מה הוא מצפה שאני יגיד לו כשהוא עצבני עליי , אני מרגיעים לקוח כזה על התחלת השיחה ?

יש את התשובה שתלויה במרפאות

שזמן ההמתנה הממושך הוא בגלל שאנחנו מקפידים לתת לכל לקוח ולקוח את כל תשומת ה
האפשרית, ואם תמתין בסבלנות תזכה ליחס זהה בתורך. במקרה שלנו לפעמים זה לא כל כך פותר את הבעיה, כי בעוד שרופא יש רק אחד בכל משרד במקומות שאנחנו עובדים קיימת האפשרות להוסיף עובדים ולהקל על הממתינים.

בהתחלה נורא עיצבן אותי...

שמתלוננים על דבר כזה. כאילו, אתה אולי המתנת לך עם המוסיקה אבל בזמן הזה אני עבדתי בלי לנשום! מצד שני בתור לקוח זה באמת מעצבן להמתין על הקו. אני מתנצלת ואומרת שיש לנו זמני המתנה ארוכים בגלל פניות מרובות. אחרי שניה כבר הם שוכחים מזה, כמו כמעט בכל תור, שברגע שמגיע תורך כבר לא אכפת לך. חוץ מזה, עם התלונות על זמני המתנה אני לא יכולה לעשות כלום. זה ברור שחסר כ"א אצלינו, אבל אני לא זאת שמטפלת בכ"א. ואם אני מתלוננת על זה ל"מנהלים", הם אומרים שהם מודעים לכך, כאילו דה.

s h i r k u s h

New member
אני לא עובדת כתומכת טכנית

או משהו כזה, אבל הרבה פעמים יוצא שצריכה לשאול משהו את הבוסית אם היא יכולה לדבר עם לקוח מסויים או משהו כזה ואז פשוט אומרת לו/ה "מתנצלת על ההמתנה" וכו'.

תמיד מזכירים לנו להגיד

"אני מודה לך על ההמתנה" במקום "אני מתנצלת על ההמתנה" זה פשוט נשמע יותר טוב.

tea spoon

New member
אשכולית,

(לייט) את ממש צודקת! להודות על ההמתנה אכן נשמע הרבה יותר חביב, אופטימי ונעים מאשר להתנצל עליה. אני אשתמש בזה בעתיד. תודה! :)

למעלה