שלום לכולם...

ישי סהר

New member
שלום לכולם...

קוראים לי ישי ואני מי-ם, אני מאוד מאוד מאוד מתעניין בנושאים האלה, קראתי את ההקדמה למתחיל שמישהו כתב, אני לא יודע מה מושך אותי בזה אבל זה ממש מושך אותי. זה ממש ממש פלצני להגיד אבל תמיד חשבתי שיש לי כוחות נסתרים שעוד לא נפרצו, זה מטומטם אבל ככה חשבתי (עד היום...). רציתי לדעת, זה רע אם עושים כישוף לשינוי מראה חיצוני? עד כמה רחוק אפשר ללכת? יש דרך לקורא מחשבות? אני סתם שואל, הנושא מעניין, אני יודע דבר אחד שלא משנה מה יהיה הכוחות האלה מהשורש שלהם חיובי ומי שמשתמש איתם להרע נענש, אני צודק? אני אשמח אם תשלחו לי תשובות לאייסי 309767911 או לאימייל שלי: [email protected]. בתודה מראש, ישי סהר.

ישי סהר

New member
עוד משהו...

סיפור קטן: עד לפני 7 שנים, בערך עד לבר מצווה שלי , היינו המשפחה הכי מלוכדת שיש (למרות שההורים שלי התגרשו), אצלנו לא היו מריבות או משהו כזה. את הבר מצווה שלי אמא שלי מימנה לבד וזה קשה, עשיתי בר מצווה מדהימה ואנשים דיברו (כרגיל...), בערך מאז המצב רק התדרדר, אני ואמא שלי לא מדברים כמעט שנה (לסירוגין), עם אחותי הגדולה אין קשר, אמא שלי לא מדברת עם 4 מהאחים שלי (אנחנו 6), ויש עוד דברים רבים שנהרסו עד יסוד. אני מאמין שיש עלינו עין הרע או שמישהו קילל אותנו, יש לנו שכנה עם עין ממש ענקית, אשה צרת עין שתמיד בוחנת אותנו בשבע עיניים, אני מאמין שזה בגללה. מה אני יכול לעשות???? איך אני יכול להציל את המשפחה שלי??? תעזרו לי בבקשה.... אבל שתדעו שאני לא מבין בזה כלום.... אבל אני ממש ישמח ללמוד.... אני אשמח לעזור אם אני יוכל, אבל הנושאים היחידם שאני מבין בהם זה משטרה (אני שוטר...) ומייקל ג'קסון (מעריץ כבר 14 שנים...) אני לא מאמין שמישהו יצטרך את העזרה שלי... אבל אני תמיד ישמח לעזור. שוב תודה רבה, ישי סהר.

PurpleFilth

New member
ישי חבוב...

כמה דברים... בקשר להודעה הקודמת שלך: כן, אפשר לגרום לשינוי במראה חיצוני, אפשר לקרוא מחשבות. הכל תלוי באיך אתה עושה את זה וכמה אתה מקצועי. הרבה אנשים מרגישים כאילו יש להם כוחות שלא מתעוררים, בין אם בגלל שלרובינו באמת יש כוחות, ובין אם זה בגלל שזה יותר מגניב להם להרגיש ככה מאשר להיתפס למשהו מציאותי. קסם, כישוף ומאגיה הם לא טובים מיסודם. ולא, ילדים רעים לא נענשים. אני לא יודעת אם אתה חושב ככה בגלל שאתה שוטר או בגלל שקראת יותר מדי בולשיט על "וויקה" או על "כישוף הוליוודי", אבל זה לא עובד. ולכל חברינו הפגאניים בפורום - ניסיתם פעם לחשוב עד כמה התפיסה הזאת נוצרית? בנוגע לשכנה שלך, לא נראה לי שהיא קשורה ממש, אבל רק בשביל להיות בטוחים אני מציעה לך לעקור לה את העיניים ולהעלות אותה על המוקד. שלך, זוהמה סגולה בתפקיד השד של מקסוול.

Perdition

New member
קארמה קארמה קארמה

מי שמתעסק בכישוף ללא מתן דעת על מה יהיו התוצאות, סופו עגום...

PurpleFilth

New member
קארמה קארמה קארמה

על הז*ן שלי. כן, לכישוף יש תוצאות. אבל אני באמת רוצה להאמין שיש כאן אנשים שהמוסר שלהם יותר מפותח מ"ילד טוב יקבל פרס, ילד רע יקבל עונש". אני יכולה להגיד לך, גם לפי ההיגיון, וגם לפי הניסיון, שזה לא עובד.

hagakora

New member
עוד קארמה

אם אתה הולך לפי האמונה של רק מה אתה מאמין בו משפיע עליך, אז הקטע של קארמה מתקלקל, סורי.

RainBird

New member
*אשמח. ויש הרבה דברים להסיר ולהגן מפני עין רעה. אלו פשוט לא שיטות למתחילים. אישית אני מוצא את השיטה של העין המקסיקנית בתור הגנה מאוד נוחה. חפש ברשת מידע נוסף. ../images/Emo140.gif ארדן.

RainBird

New member
אין תשובה אחת ברורה ויחידה. רוב האנשים יגידו שאין עונש בשינוי מראה חיצוני כי זה לא מזיק לאף אחד. לקרוא מחשבות זה מבאס אגב. ולגבי קרמה ומי נענש איך- אני לא מאמין בזה. יש אנשים שכן. אני לא אחד מאותם אנשים, אני מאמין שאתה נענש אם אתה מרגיש צורך להענש. זהו. בהצלחה בדרך המאגית, היא לא תהיה קלה, אבל אם תדבוק בה היא תהיה מאוד מספקת. ארדן.

Biblerule

New member
היי ישי

טוב... קודם כל בוא נתחיל מזה שלא בהכרח כל בנאדם מוזר הוא מישהו שהטיל עליך קסם ומראה חיצוני אפשר לשנות גם בלי קסמים אתה יודע. קוראים לזה קסמי הקוסמטיקה :S בכל אופן במאגיה עם מישהו הטיל עליך כישוף שחור של עין הרע או דברים דומים אתה חייב לגלות את זה ולהיות בטוח שמישעשה את זה עשה את זה ואז אתה בא אליו ומספר לו ואז הוא יכול או שלהסיר ממך את הכישוף או שפשוט להשים עליו הגנה מפני הקארמה הרעה... שמעתי על זה סיפור אמיתי על כמה אנשים שוטרים כניראה שביקרו מישהו בכלא ושאלו אותו שאלות והבנאדם היה בתא עם מאג והוא ביקש מהמאג להטיל עליהם עין הרע במיקרה שלהם המצב שלהם היה סכנת חיים כמה פעמים הם כימעט מתו כך או כך אתה צריך להיות בטוח שהטילו עליך כישוף ולדעת גם מי...

למעלה