שלום לכולם ...

love 2 love

New member
שלום לכולם ...

אני כ- 10 חודשים חייה בנפרד מבעלי (נשואים עדיין) ויש לי 3 ילדים בני 8,12.5, 14 וברשותי יש רכב וברצוני לדעת את זכויותי לעת עתה ולאחר תהליך הגירושים בתודה!
 

d n n a

New member
../images/Emo24.gif

שלום חמודה, בשביל זה יש עורכי דין, תבדקי טוב איתם. בגדול מגיע לך מזונות מהיום שנפרדתם, לילדים ולך במקרה ואת לא עובדת. וחלוקת הרכוש המשותף. והשתתפות שלו ברופאי שיניים,משקפיים וכו'. והמון אורח רוח, בהצלחה!!
 
יש לך אפשרות

להגיש תביעה למזונות ילדים ומזונות אישה וכמו כן תביעה לפירוק שיתוף ועוד הרבה אפשרויות. האם ניסית לפנות אל בעלך לפני התחלת מלחמות בנסיון להגיע להסכמות בכל העניינים הקשורים לגרושים שלכם?
 
עד כמה שידוע לי

אוויר זה חופשי.לא יודע זכות או חובה,אבל לא יודע יותר מידי בכלל...כל השאר כבר שאלה של מיצוי הזדמניות,ניהול ענינים,ועקביות.תופס פחות או יותר,גם לבעלך.
 
שלום לך

אני גרוש, יש לי שתי בנות (7+, 12+), ברשותי רכב של העבודה, תכשיר נגד נזלת וגם נגד ג'וקים, נייר דבק וחשבון חשמל סביר. הרצוני לדעת מה יהיה מזג האויר מחרתיים בליסבון - פורטוגל ובנֶקָגדוּשֶס עילית - ארה"ב. בתודה
 
אופס טעית ../images/Emo18.gif

כי אני אידיוט גמור. ואם לה לכותבת יש שאלות, למה שלי לא יהיו ? ובעצם, האם מה שאת אומרת שהשאלות שלי לא ראויות ושלה כן ? אם כך, אז את בדיוק כמו המניאק הנועם גורדון הדביל המרושע הזה, שדורש מכולם שאלות אינטיליגנטיות ומינימום של עשייה לפני שהן נישאלות. ובנינו, ככה בשקט בשקט, בואי אזכיר לך משהו שאולי שכחת. בואי בואי התקרבי עוד טיפה שאלחש לך את זה באוזן ככה באישי ..... אולי שכחת שכאן זה אינטרנט. אני יודע שלעיתים מי שחי באינטרנט שוכח שהאינטרנט אינו חזות הכל ושיש בחוץ עוד כמה דברים. חוצמזה, אולי שמעת גם על פלורליזם, על ריבוי סיגנונות, על דרכי התבטאות מגוונות, שונות ומשונות והדרך שלי מה לעשות, קצת אחרת. לא הכי קונבנציונאלית. קבלי אותי ... או שלא. ביי חומד.
 

love 2 love

New member
כן היא מאוד קריטית עבורי...

אני נמצאת במקום שאינני יודעת את הכניסה ואתה יציאה ממנה .... לא יודעת לאן הגעתי.... או לאן אני פונה זו זעקה ואתם זכיתם או לא לשמוע אותה
 
../images/Emo12.gif

ליסבואה מחכה לך? מעניין...אתה כבר לא מעדכן אותי בכלום
(קוקו שבטוחה שנועם הכין לה הפתעה ליומולדת...למחרתיים
)
 
למעלה