שלום לכולם

נונה1

New member
שלום לכולם

אני מעוניינת לנסוע לתאיילנד עם הילדים שלי הם תאומים בני 17.5 מתחילת אוגוסט לשלושה שבועות. איפה אני יכולה למצוא מסלול שיהיה לנו נוח ? איפה כדאי לקנות כרטיסים שלא יעלו במחיר שמיים? כמה כסף פחות או יותר יעלה לאדם ליום במלון סביר לא יוקרתי? מאיפה לוקחים טראקים? יש לי גם בעיה אחת גדולה מאוד אחד הילדים שלי הוא דתי והשאלה היא האם ניתן למצוא חבד בכל אזור בתאיילנד או רק בבנגקוק וצ'אנג מאי? YYY אני כבר בלחץ כמה שאלות כמה קושיות והזמן קצר ועדיין לא התחלתי כלום. אגב אני כבר ביקרתי בתאייאלנד בטיול מאורגן לפני 4 שנים אבל זה בטוח אל אותו דבר כשנוסעים עם תאומים בגיל ההתבגרות שרוצים לראות תחרויות אגרוף באיצטדיון אולפיני שם אבל זו תהיה חוויה עולמית לא? בכל אופן אשמח מאוד לתשובותכם או להפיינה לקישור או חברת נסיעות טובה שתוכל לעזור לי. תודה נונה1

sampl45

New member
קודם כל להרגע

לאחר שתרגעי תדעי לך שכל התשובות לשאלות שלך נדונו כבר בפורום אז כל שנותר זה לדפדף אחורה ולקרוא את התשובות. בקצרה אנסה לענות מהסוף להתחלה בית חב"ד יש בבנגקוק, צאנג מאי ובאי קוסמוי. מסלולים יש רבים וטובים תבחרי מה שמתאים לכם. מחירי כרטיסי טיסה זולים ניתן למצוא בחברה האוזבקית או האתיופית. משהו כמו 800-900 דולר. כסף ועלויות זה שאלה נפוצה בפורום תדפדפי למטה יש תשובות. הערה אם כולכם ישנים באותו חדר זה יחסוך לך הרבה מאוד . טרקים יש בצפון באיזור צאנג מאי - יש הרבה סוכנויות ויש את טאנה העמוסה ישראלים שישמחו לחלוק איתך מידע. המלצה שלי לא לתכנן יותר מידי אלא רק בקווים כלליים כי את לא יודעת מה יילד יום ולאן הרוח תקח אותך. בהצלחה.

נונה1

New member
תחילה תודה

אז כבר ברור לי שבנגקוק צ'אנג מאי וקוסומוי יהיו בתוכנית הטיול שלנו זה בטוח כדי שנוכל לאכול כשר ויצחקו מי שירצו. טיסה אני רוצה רק אל על וזה בטח מייקר את כרטיס הטיסה השאלה בכמה? מה קורה עם טיסות פנים הן יקרות מאוד? לגבי לינה כולנו יחד בחדר אחד זה בטוח האם שם משלמים לפי אדם לחדר במלון או שפשוט לפי חדר ללילה? מה עלות חדר במלון סביר עם מזגן ובמרכז? טאנה זו עיר או סוכנות ? כמה פחות או יותר עולה טראק של 3-5 ימים (אם יש דבר כזה בכלל) ומה זה כולל האם גם אוכל או רק טיול בלבד? סליחה על הבורות
אשמח לעוד עזרה נונה1

sampl45

New member
אל על = יקר

אלעל יעלה לך כ-1050 $ לכרטיס אולי תמצאי כרטיס זול יותר לילדים. טיסות פנים תקחי את הדיל של bangkok airways דיסקברי אייר פס. הדיל הוא למי שמזמין בין 3-6 טיסות פנים כל קטע טיסה עולה 50$ + מס יוצא יותר זול מלהזמין כל טיסה בנפרד. הבעיה שזה לא כולל את הטיסה צאנג מאי -קוסמוי. אז את חייבת לעבור בחזרה בבנגקוק. בתאילנד אין הבדל בין חדר יחיד לזוגי בתנאי שמציינים זאת בהזמנה . בד"כ אין בעיה לבקש חדר לשלושה בתוספת של כמה שקלים . עלות חדר סביר ברמת שלושה כוכבים כולל ארוחת בוקר לא כשרה הוא כ-30-50 $. טאנה זה גם סוכנות וגם גסט האוס בצאנג מאי. טרק רגלי כולל מדריך הסעות אוכל הכל כלול אבל ברמה בסיסית ולא כשר. חשבון פשוט : כרטיסי טיסה לשלושה אנשים כ-3000$ טיסות פנים לשלושה אנשים : בנגקוק- צאנג מאי בנגקוק -קוסמוי- בנגקוק 600$ מלון 35-60$ ללילה. מחיה :10$ לאדם ליום לא כולל קניות ומלון. תעשי חשבון זה לא יוצא זול .

מה? אתה בטוח בזה?

הדיל של בנגקוק איירוייס לא כולל את הטיסה מצ'אנג מאי לסמוי? איזה גנבים הם, בחיי!

SPnage

New member
הוא בטוח

שדה התעופה בקוסמואי הוא פרטי ובבעלות בנגקוק איר, לכן הם החברה היחידה שטסה לשם ומחירי הטיסות בהתאם...

נונה1

New member
מקפיצה

זה קצת דחוף כי אני רוצה להזמין כרטיסים וכו' וכו' וזקוקה לעזרה אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד לתשובות תודה נונה1

SPnage

New member
בדיוק היום היתה כתבה

ב-YNET על תאילנד עם ילדים. אמנם שם התייחסו לילדים יותר קטנים אבל עדיין שווה לקרוא. המסלול הרגיל הוא צ'נגמאי-איים-בנגקוק. במקרה שלכם תוכלו לנסוע לאי קוסמואי שם יש בית חב"ד, בנוסף לאלה בצ'נגמאי ובנגקוק כמובן. אני לא מכיר בתי חב"ד נוספים בתאילנד אבל זה צריך להספיק לכם. לגבי טיסות נזכרת קצת מאוחר, סביר להניח שלא יהיו כרטיסים לחברות הזולות ותתפללי שישארו כרטיסים באלעל. לילדים זה יעלה בין כ-900$ או קצת פחות ולמבוגר בסביבות האלף. בכל מקרה את זה את צריכה לברר במשרד נסיעות.

נונה1

New member
טוב אז הייתי היום בבירורים וזה ככה:

טיסות אל על עולות למבוקר 1,081 דולר ולנוער 1,001 והילדים צריכים להוציא כרטיס צעיר או איך שקוראים לזה בסכום של 10 דולר ליחיד. אמרו לי שיש טיסות משולבות בנגקוק צ'אנג מאי וקוסומוי במחיר 210 דולר ליחיד. אם אני לוקחת את הדיל של הטיסה לבנגקוק כולל 2 לילות באזור קוסומוי והעברות לכיוון אחד בלבד זה תוספת של 34 דולר לאדם. טרק ג'יפים בצ'אנג מאי כולל ארוחות (לא כשרות) לשלושה ימים עלות 100 דולר לאדם. שמעתי שטאנה עוזרים מאוד שם וגם חבד עוזרים מאוד גם בסידורי לינה מבנגקוק לאיים או לצ'אנג מאי. את האינפורמציה הזו קיבלתי באיסתא פתח תקוה. האמת שלקחתי בחשבון שהטיסות למזרח יעלו לי סביב 1,000 דולר. רציתי פשוט לדעת כמה יעלו לי הטיולים הטיסות פנים והכלכלה פחות או יותר. אם למשל אני לוקחת ובונה מסלול כזה: בנגקוק מספר ימים צפון צ'אנג מאי כולל טרק ג'יפים של 3 ימים ועוד יום נוסף במקום קוסומוי שבוע בנגקןק ליתרת הזמן טווח הזמן שאנחנו מתכוונים להישאר שם זה סביב 3 שבועות האם זה סביר? האם סכום של 700 דולר לאדם מלבד כרטיסי הטיסה יכול להספיק או צריך יותר? תודה על התשובות ומקווה לשמוע עוד טיפים ותשובות לשאלות הנ"ל. נונה1

SPnage

New member
יקר...

קודם כל חבל שלא הזמנתם מוקדם, היה מבצע של אלעל פחות מ-800$. דבר שני מומלץ בחום להתרחק מאיסתא, הם רק מנסים לסחוט כסף ונותנים אינפורמציה שגויה. הילדים שלך לא צריכים שום כרטיס צעיר, בדרכון יש תאריך לידה וזה מספיק לחברת התעופה, כל תוספת שהם לוקחים הולך ישר לכיס שלהם. תדרשי שיבטלו את זה ובמקביל תבררי בסוכנות נסיעה אחרת. דבר אחרון, יש כיום חברות תעופה זולות שטסות בתוך תאילנד. בארץ תוכלי להזמן רק בתאי ואולי בנגקוק איר במחירים גבוהים, אבל החברות האחרות מבצעות את ההזמנות באינטרנט והרבה יותר זולות. טיסה בנגקוק-צ'נגמאי כ-30$ לדוגמא. כנ"ל לגבי הטרקים, חבל להזמין מהארץ ולהתחייב, תאמיני שלא יסרבו לקחת אותך ותוכלו לבחור שם דרך מי אתם רוצים לצאת. העברות אתם ממש לא צריכים, מונית משדה התעופה למרכז בנגקוק יעלה 300 באט שהם בערך 35 ש"ח.

נונה1

New member
טוב אז ככה

עדיין לא הזמנתי כלום רק ביררתי. טיסה לא יכולתי להזמין קודם כי זה התגבש רק לפני יומיים ואין הרבה זמן זה נכון. לא חושבת להזמין כלום מהארץ מלבד הטיסות לשם הלוך וחזור ואולי את ההעברות עם המלונות מישהו אמר לי שאפשר להתקשר מהארץ לחבד והם יעזרו לנו במלון בקוואסן אז נראה אם יסתדר לי לתפוס אותם בפון ולהשיג מלון אז גם העניין של העברה ומלון ליומיים זה יבוטל. תודה רבה לך ואשמח לעוד טיפים ועזרה נונה1

timoti

New member
ההודעה ב ynet

איפה אפשר לקרוא את ההודעה על תאילנד עם ילדים ב-ynet

נונה1

New member
אין עוד מישהו שיכול לעזור לי

אני ממש בלחץ ונראה לי שהיום אני הולכת להזמין כרטיסי טיסה לתאיילנד. אני שואלת האם יש סוכן נסיעות שאתם מכירים שמכר לכם כרטיסי טיסה לטיסות אל על במחיר טוב בימים אלו? האם כדאי לי לנסוע דרך איסתא? או שיש לחברת "המטייל" משהו שהם עובדים איתו וכדאי ישר לנסוע אליהם ?? בבקשה זה דחוף לי להיום תודה נונה1

dranovsky

New member
טיסות עם אל על

ניתן לפנות ישירות לא על לבצע את ההזמנה. הבעיה כרגע היא העומד בתקופת החגים. היום אישור לי כרטיס ב 20/9 חזרה ב 12/10, אבל לאחר בדיקה מאוד עמוקה. בסוף סגרתי איתם ישר ב 808 דולר לאדם.

למעלה