שלום לכולם!

Nobodys Wife3

New member
שלום לכולם!

אני מקווה שתוכלו לעזור לי.. המחזור שלי עושה לי ממש בעיות, הוא כמעט אף פעם לא סדיר (הייתה תקופה של שלושה חודשים ובהם קיבלתי בצורה סדירה). קיבלתי מחזור לפני שבוע (בדרך כלל מחזור נמשך אצלי 4-5 ימים) והדימום עדיין חזק (אני לא סובלת מדימום חזק בדרך כלל)... אני לא משמתשת בגלולות או תרופות.

טוטס

New member
היית אצל רופא??

זה תחום שרפואה טבעית יכולה אולי לסייע או לתמוך אבל בטח שלא תחליף לביקור רפואי!! האם התזונה שלך תקינה? המשקל תקין? שני אלה יכולים הרבה פעמים לגרום לבעיות עם המחזור. לגבי דימום חזק - זה יכול לקרות מדי פעם. אם את במתח גדול או עשית פעילות ספורטיבית מאומצת. אם זה פעם ב... זה לא חריג - קורה כמעט לכולם! אבל שוב - את צריכה תשובה רפואית!! בהצלחה!!

טוטס, מצטרפת לדעתך../images/Emo45.gif

הגדולה של הרפואה אטבעית ותרופות הסבתא, שהן משתלבות כל כך יפה האחת בשניה. ישנן מאידך בעיות או תופעות שהרפואה המודרנית חייבת להיות זו שנותנת את הטון - ובעקבותיה ולאחר אבחון - ניתן לפנות לרפואה חלופית אלטרנטיבית. דימומים עקב אי סדירות הורמונאלית, יכולים להיות סימפטום להרבה מאוד מצבים ולכן אני כמובן מצטרפת לדעתה של טוטסי, קודם כל רופא/ת נשים. נשמח לשמוע את הקורה איתך. שבוע מבורך על כולנו.

Blueberry Kiss

New member
ממליצה לך להתחיל לטול שמן נר הלילה

הוא ממש עוזר לבעיות מחזור. אני מכירה מישהי שטוענת שהוא סידר לה את המחזור, אבל אני לא בטוחה...

Nobodys Wife3

New member
תודה רבה לכן על התגובות.

מחר אני אקבע תור אצל רופא נשים. לא מזמן התחלתי לעבוד בעבודה חדשה שממש מתישה אותי נפשית ופיזית. ירדתי בשבוע האחרון 3 קילו. אני ממש לא מרגישה במיטבי, אולי בגלל העבודה או אולי בגלל המחזור. שוב, תודה רבה לכן.

טוטס

New member
לרדת 3 ק"ג בשבוע זה בהחלט בעיה!

אם תמשיכי ככה לא ממש תצליחי להחזיק מעמד (כשעושים דיאטה אמורים למשל להוריד רק 3 ק"ג בחודש!!!! אחרת כל השרירים בגוף מתפרקים!!) אם קשה לך מציעה לקבוע פגישה לדיאטנית שתסדר לך תפריט בריא שישתלב עם שעות העבודה ויאפשר לך לאכול כמו שצריך ולספק לגוף את כל הויטמינים הדרושים לו! עדיף בריאות מאשר עבודה!

Nobodys Wife3

New member
כן, אני מסכימה איתך לחלוטין

אני מאוד מקפידה על ארוחות מסודרות ועל אורח חיים בריא, אני מודעת מאוד לגוף שלי. השבוע בעקבות שינויים שלא בשליטתי לא הצלחתי לשמור ואכלתי מאוד לא מסודר ולכן ירדתי במשקל. אני לא אתן לעצמי לחזור לאותו הרגל אכילה שהיה לי השבוע ואני בהחלט מתכוונת לשנות את זה. הגוף שלי הרבה יותר חשוב לי מהעבודה...

למעלה