שלום לכולם!

MitzyTheSecond

New member
שלום לכולם!

רציתי לשאול שאלה שאני לא בטוח אם מתאימה לפורום הזה, אם לא אז אם תוכלו בבקשה לכוון אותי לפורום הנכון. בכל מקרה אני ממש מנסה למצוא את המילים לשיר Hit and run של פישי וסקאזי ואם יש לכם אתר כלשהו שאני אוכל למצוא בו את המילים אני אודה לכם מאוד מאוד. תודה מראש

בבקשה המילים .תהנה/י

pepole 20 right now here we come yeah, wire up your wheels and give me some skazi big bass lines side of mizzen all over the globe, we are ruling at japan all body go we're like this in the combination blondie in the new-york and in the london אליפות העולם number one echelon tell me say hit and run come miss hit and run miss hit and run rightnochnoza we are fade and one hit and run miss hit and run skazi big bass lines side on mizzen what you say hit and run miss hit and run chom popa chompa is the one what we say hit and run miss hit and run right going serv the trim hit and run miss hit and run with your eyes, blow around ) hit and run miss hit and run try to spells it, satisfies hit and run miss hit and run what is wrong skazi big bass lines side of mizzen what we say hit and run miss hit and run skazi big bass lines side of mizzen what we say runrightnochnoza we are fade and one hit and run miss hit and run skazi big bass lines side on mizzen חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק חזק.... http://forum.isratrance.com/viewtopic.php/topic/49419/forum/5

xofer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט דורש שיעשו לזה סרטון פלאש כמו דורי מת

JD Wannabe

New member
יודע מה?

גם אני לא מחבב אותו במיוחד, אז אני לוקח את דבריי בחזרה

Z R u b A V e L

New member
סקזי

הוא יוצר שנוי במחלוקת... הוא גורר אחריו המון ביקורות פשוט גרועות.. אבל מצד שני הוא מאוד מצליח בישראל ובעולם כולו.. מסקנה-כשרון לא מספיק,ואתה צריך להוסיף קצת מכישוריך העסקיים. כמובן שיש גם את אלמנט ה "טיימינג" ומעט אבל ממש מעט מזל. בקיצור לדעתי סקזי מבוסס על כישרון עסקי ולא מוזיקלי.

JD Wannabe

New member
אגב

יש לי תיאוריה שגורסת שאם במקום להתמקד ב"כשרון העסקי" (במובן של הפורום הזה) אתה מתמקד ב"דבר האמיתי", אז השאר יבוא לבד, ותצליח אפילו יותר. הנה, רק אתמול רקדתי לבד פרוגרסיב האוס במועדון מסחרי, וקיבלתי הזמנה למסיבה חינם "ברמה" (כבר בדקתי את העניין באמצעים שלי וזה אמיתי). הנה השגתי את זה בלי "נטוורקינג" או דברים כאלה, וזה חננה שבחיים לא חלם על דברים כאלה...

RastaIntrusta

New member
WoW , בסוף תארגן מסיבות כאלה...

ותחלק הזמנות לחבר'ה מפורסמים שימשיכו את המסורת...החננה שרשמת בהודעה , זה אתה?

JD Wannabe

New member
All right!!

לפני הטיסה הלכתי למסיבת 4th of July לבדוק איך זה ב"מקום עם רמה". אמנם איחרתי בשעה את הדד ליין לכניסה חינם, ויכולתי להישאר רק שעתיים, אבל חפיף, כבר שילמתי יותר עבור דברים יותר גרועים. הקיצר היה מרענן לראות סלקטורים עם פוזות ובליינים עם קצת רמה (לא שאין מקום לשיפור אבל מי אני שאתלונן
) במקום חיפוש גופני בכניסה ואנשים שמתחרים מי נראה יותר טיפש ורוקד בצורה יותר לא קשורה למוזיקה. בעסה לעזוב את ניו יורק דווקא עכשיו. לא משנה, I'll be back. טוב, עוד רבע שעה מגיע הקאר סרוויס. בייייייי

GallaxY

New member
אתה יודע../images/Emo26.gif

יש אנשים שפשוט אוהבים תמוזיקה שלו כן.. חחחחחח

Nofale

New member
אני אוהב תמוזיקה שלו

ואת יכולה ללכת לשלשל חוץ מדברים כמו אוט אוף ספיס והיט אנד ראן

למעלה